Bafra Ağız ve Diş Sağlığı Hastane Projesi Onaylandı


Bafra Ağız ve Diş Sağlığı Hastane Projesi Onaylandı

Bafra’ya kazandırılması için yoğun çaba gösterilen Ağız ve Diş Sağlığı Hastane Projesi onaylandı.

50 ünitli Bafra Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yapım projesi Sağlık Bakanlığı tarafından onaylandı.

5 katlı 8000 metre karelik kapalı alana sahip olan Bafra Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde 50 diş üniti, ameliyathaneler, yataklı servisler, açık ve kapalı otopark bulunacak.

Aynı bina içerisinde 2 istasyonlu 112 merkezide yer alacak.

Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada; “Bafra İlçemize Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi kazandırma çalışmalarımız sonucunda 50 ünitli Bafra Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yapım projesi Sağlık Bakanlığımız tarafından onaylanmıştır. 5 katlı 8000 metre karelik kapalı alana sahip olan Bafra Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde 50 diş üniti, ameliyathaneler, yataklı servisler, açık ve kapalı otopark bulunacaktır. Aynı bina içerisinde 2 istasyonlu 112 merkezide bulunacaktır” ifadelerini kullandı.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise “İlçemizin ve bölgemizin ihtiyaçlarını karşılayacak olan hastanemizin ilimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Bafra Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile ilgili taleplerimizde bizden ilgi ve alakalarını esirgemeyen Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya, önceki Sağlık Bakanımız Sayın Ahmet Demircan’a ve bakanlık bürokratlarımıza teşekkür ederim” dedi.


Yayın Tarihi: 10/03/2019