Adem Güney Partililere Tanıtıldı


Adem Güney Partililere Tanıtıldı

Beyanname açıklandı, adaylar tanıtıldı

Yeniden Refah Partisi, ‘Yerel Seçim Beyannamesi Sunumu ve Aday Tanıtım Toplantısı’ Ankara’da yapıldı. Atatürk Spor Salonu’nda, ’94 Ruhuyla Yeniden Başlıyoruz’ sloganıyla düzenlenen programda, Yeniden Refah Partisi’nin 2024 yerel seçimleri için hazırlanan seçim beyannamesi açıklandı. Programda 25’i büyükşehir olmak üzere 70 ilin belediye başkan adayı partililere ve kamuoyuna tanıtıldı.

‘MÜCAHİT ERBAKAN’ SLOGANLARI ATILDI

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın da katıldığı programa ev sahipliği yapan Atatürk Spor Salonu, partililer tarafından tıklım tıklım dolduruldu. Coşkulu bir kalabalığın hazır bulunduğu programda sık sık ‘Mücahit Erbakan’ sloganları atıldı.

FATİH ERBAKAN VE ADEM GÜNEY EL ELE

Programda Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney de sahneye davet edilerek partililere tanıtıldı. Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan ile birlikte partilileri selamlayan Adem Güney alkış yağmuruna tutuldu.

GÜNEY: SORUNLARI DA ÇÖZÜMLERİ DE BİLİYORUM

‘Samsun’da ahlaklı belediyecilik dönemi başlıyor’ diyen Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, Samsun’un sorunlarını da, bu sorunların çözümlerini de bildiklerini belirterek Samsun’da seçimleri kazanmak için çalışacaklarını söyledi.


Yayın Tarihi: 11/02/2024 - 16:34