5. Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali Başladı


5. Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali Başladı

Bafra Belediyesi tarafından bu yıl 5’incisi yapılacak olan Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali başladı

Belediye Başkanı Hamit Kılıç sabahın erken saatlerinde festival alanına geçerek incelemelerde bulundu ve gelen sporcu ve katılımcılarla yakından ilgilendi.

Birbirinden farklı etkinliklerin ve konserlerin yer alacağı festivalde katılımcılar adrenalin dolu ve eğlenceli beş gün dört gece geçirecekler.

26-30 Temmuz tarihleri arasında 5 gün sürecek ve dolu dolu geçecek festivalin etkinlik takvimi katılımcılar tarafından beğeni topluyor.

Kayıt ve kamp yerleşim işlemlerinin devam edeceği festivalin ilk gününde Workshop çalışmaları Su Kabağı İşlemeciliği, Zembil/ Sepet Örücülüğü, Kilim Dokumacılığı gibi Geleneksel El Sanatları Atölye faaliyetleri, Mini Futbol/Voleybol, Badminton, Ayak Tenisi, Masa Tenisi, Dart, ATV Safari, Zipline, Survivor Yarışması (Ödüllü), Şınav Yarışması (Ödüllü), Plank Yarışması, Halat Çekme ile sportif faaliyetler, Tandem ve Single Uçuşları ve Yamaç Paraşütü Akrobasi Gösterileri gibi havacılık etkinlikleri yer alıyor.

Kapıkayafest’in Bafra’nın kültürel, sosyal ve doğal güzelliklerinin tanıtılmasında önemli bir paya sahip olduğunun altını çizen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bu yıl beşincisini gerçekleştirdiğimiz Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali’mizi başlatmış bulunuyoruz. Aylardır büyük bir özveri ve azim ile çalışmalarımızı sürdürdüğümüz, merakla, heyecanla ve coşkuyla beklediğimiz ana geldik. Burada vatandaşlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren bu festivalimizin daim olmasını diliyor, bütün misafirlerimize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.


Yayın Tarihi: 27/07/2023 - 15:39