İlkadım Çocuk ve Gençlik Korosunun Muhteşem Performansı Beğeni Topladı


İlkadım Çocuk ve Gençlik Korosunun Muhteşem Performansı Beğeni Topladı

Başkan Demirtaş; ‘’ilkadım’da her yaşta sanata ve sanatçıya destek vereceğiz’’

İlkadım Belediyesi THM Çocuk ve Gençlik Korosu muhteşem performansı ile büyük beğeni topladı. Konserde, minik sanatçılar; Türk Halk Müziği, çocuk şarkılarını seslendirerek, yeteneklerini ortaya koyarken, vatandaşlara ezgi dolu bir akşam yaşattı.

Her yaşta insana sanatsal faaliyetlere katılma ve müzik yeteneklerini geliştirme fırsatı sunan İlkadım Belediyesi kültür ve sanat etkinliklerini İlkadım’ın kalbinde yaşatıyor. Halk müziğinin o güzel tınısıyla kulakların pasını silerek başarılı çalışmalarıyla da övgüler alan THM Çocuk ve Gençlik Korosu, İlkadım halkıyla buluştukları sahne performanslarında dinleyicilerden tam not aldı. Ali Rıza Gündoğdu önderliğinde eğitilen koro öğrencilerinin, Belediye Çok Amaçlı Salon’da izleyenlerine solo ve koro halinde performanslarını sergiledi. Yoğun katılımla düzenlenen konserde salondaki yerini alan halk müziği severler birbirinden güzel şarkıları seslendiren çocuklara alkışları ile destek oldu.

“Ali Rıza Gündoğdu’nun duygu dolu anları”

Gecede Şef Ali Rıza Gündoğdu’ya yaklaşan Babalar Günü münasebetiyle pastalı kutlama yapılırken duygu ve düşüncelerini konser salonu’nu dolduran vatandaşlara anlatan Gündoğdu; Konserimize en sevdiğim türkü “Gönül Gel Seninle Muhabbet Edelim” ile başlayacağız. Bu türküyü her duyduğumda çok duygulanırım. Korom tarafında Babalar Günü’mün kutlanması ben daha da duygulandırdı. Bu akşam birbirinden güzel şarkılar dinleyeceksiniz. İnşallah nasip olurda babalarla da bir sahne yaparız. Belediye Çocuk Koromuza maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’a bu salonu doldurarak yalnız bırakmayan herkese yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Hız kesmeden devam edeceğiz”

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, konserde emeği geçenleri ve birbirinden özel parçaları seyirciyle buluşturan çocuk korosu üyelerini tebrik ederken, Çocuklarımızın kendilerini her alanda geliştirebilmeleri için geleceğe olan yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Her bir çocuğumuzu ayrı ayrı tebrik ediyorum. İlkadım’da her yaşta sanata ve sanatçıya destek vermeye devam edeceğiz” dedi.


Yayın Tarihi: 14/06/2023 - 13:03