23 Nisan Coşkusu Dolu Dolu Bir Programla Şehrin Merkezinde


23 Nisan Coşkusu Dolu Dolu Bir Programla Şehrin Merkezinde

23 Nisan Çocuk Bayramı etkinlikleri meydan alanında resim sergisi ile başlayacak okul gösterileri, müzik dinletileri, modern danslar, atölyeler ve halk oyunları ile devam edecek.

Her özel günde gerçekleştiği etkinlikleri Samsunlularla buluşturan Bulvar AVM, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. yılını coşku ile kutlayacak.

Pera Sanat Akademi  Etkinlikleri

Pera Sanat Akademi; resim atölyesi 6 – 12 yaş öğrencilerinin resim eğitmeni Gül KARASU eşliğinde dönem içerisinde yaptıkları karakalem, pastel, suluboya, tuval çalışmalarından oluşan resim sergisi 23 Nisan günü saat 12:00’de Bulvar AVM Meydan alanında sergilenecek.

Yine; 7 – 12 yaş dans kulübü öğrencileri bu güne özel hazırladıkları koreografileri dans eğitmeni Elvira ŞAHİN eşliğinde 14:00’de sergileyecekler.

Hemen sonrasında ise; 12 öğrenciden oluşan enstrüman öğrencilerinin piyano ve keman performansları eğitmenleri Gökhan Sarıözkan ve Neval Yolaydın eşliğinde 14:30’da sahne alacak.

Pera Sanat etkinlikleri; 6 – 12 yaş halk dansları öğrencileri, eğitmenleri Atıl Kesat eşliğinde 15:30’da potpori performanslarını sergileyecekler.

Okul Gösterileri

Samsun’da faaliyet gösteren Alparslan İlkokulu, 23 Nisan ortaokulu, Derecik İlkokulu, İstiklal İlkokulu, Şehit Ahmet Özsoy İlkokulu ve Arıburnu ilkokulu 23 Nisan konulu gösterilerini Bulvar AVM sahnesinde gerçekleştirecek. Alparslan ilkokulu öğrencileri Anadolu Ateşi gösterisi ,23 Nisan ortaokulu bando takımı ile sahne alırken, Derecik İlkokulu folklor ekibiyle, Şehit Ahmet Özsoy ilkokulu darbuka gösterileriyle, Arıburnu ilkokulu halk oyunları ekibiyle, İstiklal ilkokulu ise yöresel halk oyunları ekibi gösterileri ile meydan alanında olacaklar. Okul gösterileri 13:00 – 17:00 saatleri arasında gerçekleşecek.


Yayın Tarihi: 23/04/2024 - 17:35