Lovelet Sahnesi Mest Ediyor


Lovelet Sahnesi Mest Ediyor

Samsunun ilk Özel Tiyatro Sahnesi olan Lovelet Sahnesi iki perdelik ilk tiyatro oyununu “Şimdi Ne Olacak” ile gerçekleştirdi.

Lovelet Sahnesi ilk büyük oyun olma özelliği de taşıyan “Şimdi ne Olacak” tiyatro oyunu ile 5 Mayıs Cuma akşamı tiyatro severlere keyifli bir akşam yaşattı. Kızlarının en mutlu günü için hazırlanan bir aile sevdiği için mücadele eden bir genç, kâbusa dönen bir kız isteme merasimi, Dost Elver, Kerem Poyraz Kayaalp, Burçin Abdullah, Suat Güzey, Devrim Atmaca, Soner Ermutlu ve Ferdi Akarnur ’un yer aldığı iki perde komedi oyunu izleyenleri kahkahaya boğdu.

Lovelet Sahnesi’nin ikinci oyunu “Çilekli Turta” adlı tiyatro 12 Mayıs Cuma Saat 20:00 ’de 2 perdeli çilek tadında komedi oyunu ile ülke değerlerimiz ve esprilerimizle desteklenmiş oyun Levent Ünsal, Volkan Ünal ve Fulden Akyürek gibi sevilen oyuncuları ile birlikte lezzetli bir aile komedisi sunuyor.

19 Mayıs Cuma Saat 20:00 ’de Başrollerini Paşhan Yılmazel ve Yasemin Öztürk’ün yer aldığı “Aşk Bu Mu?” adlı oyunla iki saat boyunca seyirciye harika vakit geçirme fırsatı sunuyor.

Lovelet Sahnesi’nde gerçekleştirilecek komedi ve keyif dolu tiyatro oyunlarının biletleri biletiva ve cinejoy’dan temin edilebilir.


Yayın Tarihi: 08/05/2017