2024 Yılında Hizmet Yolundaki Azim ve Kararlılığımız Sürecek


2024 Yılında Hizmet Yolundaki Azim ve Kararlılığımız Sürecek

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak İlkadım halkının yeni yılını tebrik etti.

Başkan Demirtaş mesajında şu ifadelere yer verdi:

Acı ve tatlı günleri, mutluluk veren anılarıyla koca bir yılı daha geride bıraktık. Millet olarak yeni bir yıla daha girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. İlkadım Belediyesi olarak 2023 yılında yoğun bir şekilde hemşerilerimize hizmet etmenin onurunu yaşadık.

“İlçe halkımızın yararı birinci önceliğimiz”

Umutlarımız, hedeflerimiz doğrultusunda 2024 yılında amaç ve beklentilerimizi hizmet anlamında en iyi şekilde gerçekleştirme adına azim ve kararlılığımız sürecektir.İlçe halkımızdan aldığımız güçle gücümüze güç katarak Ataocağı (Büyükler Kreşi),Hasta Refakatçi Evi, Şefkat Evi (Kimsesizler Evi) gibi insan odaklı projelerimizle sosyal belediyecilik anlayışıyla ilçemizin adına yakışır hizmetleri sunma gayretindeki kararlılığımızı sürdüreceğimizi belirtmek isterim. Yapacağımız çalışmalarda, bugüne dek olduğu gibi, ilçe halkımızın yararı her zaman birinci önceliğimiz olacak.

“Yeni projeleri kazandırma gayretinde olacağız”

Her yeni yıl, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam şartlarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortamı yaratmaktadır. İlkadım Belediyesi, halkımızın daha iyi yaşam şartlarına ulaşması için en kaliteli hizmeti en hızlı şekilde ulaştırmaya devam etmiş, yatırımlar için proje çalışmalarına hız vermiştir. Halkımızın bize verdiği emaneti, her şeyden üstün bilerek ve emir telakki ederek, büyük titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni yılda da aynı bilinçle hareket ederek, siz değerli hemşerilerimiz için yeni yeni projeleri kazandırmanın uğraşı ve gayreti içerisinde olacağız.

“2024’ü en içten dileklerle kutladı”

Bu duygu ve düşüncelerle başta İlkadım'lı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, yeni umutlarla karşıladığımız 2024 yılının Türk dünyası ve İslam Âlemine tüm insanlık için barışın ve hoşgörünün egemen olduğu, şiddetten uzak güzel günler getirmesini diliyorum.


Yayın Tarihi: 31/12/2023 - 18:30