Çok Daha Güzel Gelişmelere Şahitlik Edecek


Çok Daha Güzel Gelişmelere Şahitlik Edecek

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Aksu, tüm vatandaşları en kalbi duygularıyla selamlayarak başladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; "Hüzünleri, müjdeleri ve sevinçleri yaşadığımız bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2021 yılında ülke olarak zorlu mücadeleler ortaya koyduk. Koronavirüs salgınının tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de oluşturduğu zorlukların üstesinden gelmek için büyük mücadele ortaya koyduk ve milletimizin yanında olduk. Yaşanan küresel krize rağmen ülkemizi hedeflerine ulaştırmak için 2021 yılında da yeni atılımlar yaparak büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası hedefimizden sapmadık.

19 yıldır olduğu gibi 2021 yılında da, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimize hizmet aşkıyla çalıştık ve ülkemize eserler kazandırmaya devam ettik. Yerli ve Milli Teknoloji hamlelerimizi, sanayi atılımlarımızı gerçekleştirmeye devam ettik. Güçlü sağlık altyapımız ile koronavirüs ile mücadelede etkin rol oynadık. Yerli ve milli aşımız TURKOVAC'ın seri üretimine başladık. Sanayicimizin, esnafımızın, üreticimizin, çiftçimizin, çalışanlarımızın yanında olduk. Hayata geçirdiğimiz daha birçok programlarla milletimize destek sağladık. Asgari ücrette tarihin en yüksek artışını yaptık, tüm gelirlerde asgari ücret kadarki miktarını vergi dışı bıraktık.

Tabi bu zorlu süreçte pek çok engellemelerle karşılaştık. Türkiye'nin güçlü duruş ve büyük atılımlarla yoluna devam etmesini istemeyenler, bu süreçte de ekonomiye yönelik açık tehditlerin yanı sıra sinsi tuzaklar kurdu. Ancak biz önümüze çıkan her engeli aşarak, her türlü tuzağı bozarak ülkemizin ve milletimizin çıkarları doğrultusunda üstün bir mücadele ortaya koyduk ve yolumuzda kararlılıkla ilerliyoruz. Ekonomide yaşadığımız tarihi dönüşümle; yatırım, istihdam, ihracat ve üretime dayalı yeni Türkiye Ekonomi Modeli ile kararlı bir uygulamaya geçtik.

84 milyon hep birlikte mücadelemize devam edeceğiz. 2023 hedeflerimiz, 2053 vizyonumuz için, büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası için durmadan yorulmadan çalışmayı, hizmet üretmeyi, yeni atılımları hayata geçirmeyi kararlılıkla sürdüreceğiz.

Allah'ın izni ile ülkemiz ve milletimiz için 2022 yılı çok daha güzel gelişmelere şahitlik edecektir. Bu düşüncelerle 2022 yılının ülkemiz, milletimizi hemşehrilerimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum."


Yayın Tarihi: 30/12/2021