Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Fiyatları


Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Fiyatları

“2018 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Programı” tanıtım toplantısı, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Başkan Erbaş, toplantıda, bu yıl vekaletle kurban kesim bedellerini açıkladı.

Vekâletle Kurban Kesim Programı için bu yıl “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” sloganını belirlediklerini ifade eden Başkan Erbaş, TDV’nin Diyanet İşleri Başkanlığı ile işbirliği içinde kurbanlarını dini usullere uygun bir şeklide kesilmesini ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını isteyen vatandaşlara 1993 yılından beri yardımcı olduğunu söyledi.

Başkan Erbaş, TDV’nin ‘Emanetleriniz, emanetimizdir’ düsturuyla hareket ettiğinin altını çizerek, “Vakfımız, kurban faaliyetlerini büyük bir hassasiyet itina ile yürütmekte olup, dini esaslara uygun ve güven veren bir yapılanmayla bu yıl da gönül coğrafyamıza hizmet etmeye hazırdır” dedi.

Yurt içi kurban bedeli 850 TL, yurt dışı kurban bedeli ise 625 TL

Başkan Erbaş, TDV tarafından bu yıl vekalet yoluyla kurban kesim bedellerinin yurt içinde 850 TL, yurt dışında ise 625 TL olarak belirlendiğini ifade ederek, “Vatandaşlarımız, www.diyanetvakfi.org.tr ve bagis.diyanetvakfi.org.tr adreslerinden online bağış yapabilmenin yanı sıra il ve ilçe müftülüklerimize, cami görevlilerimize, tüm PTT şubeleri ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla da vekalet yoluyla kurban programına katılıp kurbanlarını vekalet yoluyla kestirebilirler” dedi.

Kaynak: diyanet.gov.tr


Yayın Tarihi: 12/07/2018