“19 Mayıs’a Hazır mısın Samsun”


“19 Mayıs’a Hazır mısın Samsun”

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. Yılı Kutlamalarına muhteşem dekorlar eşliğinde başlayan Bulvar AVM, “Büyük Kutlamaya Hazır mısın Samsun” sloganıyla dolu dolu bir program sunuyor. Etkinlikler arasında yer alan ve muhteşem bir görsel şölen sunacak olan Video Mapping Gösterisi merakla bekleniyor.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na özel olarak tasarladıkları dekorlar ile oldukça dikkat çeken Bulvar AVM, gerçekleştireceği etkinlikler ile 100. Yıl coşkusu yaşatmaya devam ediyor.

17 – 18 ve 19 Mayıs gündüz programlarında eşsiz sergiler ve sürpriz etkinlikler yer alıyor. Akşamları ise orkestralar, konserler ve dj performanslar sahne alırken,  18 ve 19 Mayıs akşamı Bulvar AVM bina cephelerinde video mapping gösterisi gerçekleşecek. Gösteri, Samsun’da ilk kez yapılacak olması bakımından oldukça merak ediliyor. Daha önce örneklerini televizyondan sosyal platformlardan ve internet üzerinden izleyebildiğimiz gösteri ilk kez Bulvar AVM’ de tüm Samsunlulara görsel bir şölen sunacak.

İftar sonrası başlayacak olacak programda 17 Mayıs Cuma günü Pera Sanat Sevgi Orkestrası ve sonrasında Hakan Mengüç Konserleri gerçekleşecek. 18 Mayıs Cumartesi Güzel Sanatlar Lisesi Orkestrası 19 Mayıs Pazar günü ise Grup Vals güne özel repertuarları ile performans sergileyecekler. 18 ve 19 Mayıs’ın gecelerinin büyük sürprizi ise Video mapping gösterisi olacak.

Bulvar AVM büyük bir coşku ile kutlanacak olan etkinlikler için tüm Samsunluları meydan alanına davet ediyor.


Yayın Tarihi: 15/05/2019