En Büyük Kahramanlık Örneği


En Büyük Kahramanlık Örneği

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayınlayan Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "15 Temmuz bir demokrasi destanıdır" dedi.

Türk milletinin tarih boyunca istiklal ve istikbaline kastedenleri canı pahasına bertaraf ettiğini hatırlatan Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, 15 Temmuz 2016 gecesi yaşananların bunun en büyük göstergesi olduğunu ifade etti.

EN BÜYÜK KAHRAMANLIK ÖRNEĞİ

15 Temmuz'da Türk Milleti'nin büyük bir kahramanlık örneği sergilediğini ifade eden Başkan Kılıç, “Milletimiz, 15 Temmuz 2016’da hürriyet ve istiklal sevdasına sadakat sınavından her zaman olduğu gibi yine alnının akıyla ve büyük bir gururla çıkmayı başarmıştır. Milli birlik ve beraberliğimize, ülkemizin geleceğine yöneltilen hain kalkışma karşısında aziz milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla büyük bir kahramanlık örneği sergileyerek hain darbe girişimine karşı durarak, canı pahasına ülkesine, devletine, demokrasisine, geleceğine ve egemenliğine sahip çıkmıştır." dedi.

MİLLETİMİZ İLELEBET BAĞIMSIZ YAŞAYACAK

Türk Milletinin tarihin her döneminde musibetlere karşı tek vücut olduğunu vurgulayarak millet olduğumuzu kaydeden Başkan Kılıç, "Ülkemizin her köşesinde olduğu gibi, Terme’mizde de gencinden yaşlısına tüm hemşehrilerimiz, 15 Temmuz gecesi üzerlerine düşeni yapmış, şehrin meydanlarını doldurmuş, emanetlerine sahip çıkmış ve hainlerin emellerine ulaşmalarına engel olmuşlardır. Üzerinde yaşadığımız bu zorlu coğrafyada ve ülkemizde yaşanan gelişmeler, vatanımızın bütünlüğüne ve milletimizin birliğine yönelik bazı emellerden ve beyhude gayretlerden vazgeçilmediğini göstermektedir. Atalarımızdan emanet aldığımız bu güzel vatanımızı onurla korumanın yolu milletçe kenetlenmektir. Aziz milletimiz, şehitlerimizin emaneti güzel vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, birliğine ve dirliğine yönelik hain saldırılara karşı, geçmişinden gelen onurlu duruşuyla, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde, hür ve bağımsız yaşama kararlılığını ilelebet sürdürecektir. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün dördüncü yıldönümünde, şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 13/07/2020