“12. Travel Turkey İzmir Fuarı” Kapılarını Açtı


“12. Travel Turkey İzmir Fuarı” Kapılarını Açtı

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde organize edilen Travel Turkey İzmir 2018 Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi kapılarını 12. kez açtı. Ordu’nun ulusal ve uluslararası turizm alanında tanıtımına büyük katkılar sunan Ordu Büyükşehir Belediyesi de Ordu Valiliği ile birlikte 48 m2 alanda kurduğu stantla fuarda yerini aldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Suat Olgun’un da yer aldığı açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy,  İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz B. Bağlıkaya, Makedonya Cumhuriyeti Turizmi Tanıtma ve Destekleme Ajans Direktörü Ljupcho Janevski ve çok sayıda davetli katıldı.

FUAR FİRMA VE TURİZM PROFESYONELLERİNİ AĞIRLIYOR

Türkiye’nin turizm sektöründe en önemli buluşmalarından biri olan fuar dünyanın çeşitli destinasyonlarından çok sayıda katılımcı firma ve turizm profesyonellerini ağırlıyor. Fuara yurt içi ve yurt dışından iş ve kongre turizmi, sağlık turizmi, yat ve kruvaziyer turizmi, aktif turizm ve macera turizmi, kültür turizmi, spor turizmi, kafe, bar ve otel ekipmanları, park ve kent ekipmanları, turizm teknolojisi, turizm taşımacılığı ve eğitim turizmi alanlarında faaliyet gösteren acente ve tur operatörleri, oteller ve konaklama tesisleri, havayolu şirketleri, bakanlıklar, konsolosluklar, belediyeler, turizm büroları, valilikler ve il kültür ve turizm müdürlükleri, kalkınma ajansları, birlik ve dernekler, medya kuruluşları, kafe ve restoranlar, bankacılık ve sigorta şirketleri katılım sağlıyor.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE VALİLİK BİRLİKTE STANT AÇTI

Ordu Valiliği ve Ordu Büyükşehir Belediyesi fuarda 48 m2 alanda kurulan stantta yer alıyor.  Doğal güzellikleri, tarihsel ve kültürel unsurlarıyla turizm anlamında her geçen gün adını daha fazla duyuran Ordu’nun her platformda tanıtımı yapılıyor. Fuarda ziyaretçilere fındık, çikolata ikramı yapılırken Ordu Mutfağı ile Türkçe, İngilizce ve Arapça Ordu Gezi Rehberi kitabı, Ordu Gezi Haritasının yer aldığı kültür yayınları hediye ediliyor.


Yayın Tarihi: 05/12/2018