Zihni Şahin Atakum Belediyesi Çalışanlarıyla Buluştu


Zihni Şahin Atakum Belediyesi Çalışanlarıyla Buluştu

Çalışanların gönlü rahat olsun

Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Atakum Belediyesi'ni ziyaret etti, "Belediyedeki işçimizin, emekçimizin bizden yana gönlü rahat olsun" dedi

Samsun'da, Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı olan Zihni Şahin, Atakum Belediyesi'ni ziyaret etti, tüm personele önemli mesajlar verdi. Şahin, "İşçimizin, emekçimizin bizden yana gönlü rahat olsun. Kimse endişe duymasın" dedi.

FEN İŞLERİ İŞÇİLERİYLE KAHVALTI

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Başkan Zihni Şahin, ilk olarak Atakum Belediyesi'nin Yeni Mahalle'de bulunan Fen İşleri Şantiyesi'ni ziyaret etti. Burada işçilerle kahvaltı yapan Başkan Şahin, daha sonra Atakum Belediyesi hizmet binasına geçerek çalışan personel ile bir araya geldi.

'HİÇ KİMSE ENDİŞE DUYMASIN'

Atakum Belediyesi'nin memur, işçi ve diğer çalışanlarına önemli mesajlar veren Başkan Zihni Şahin, "Belediye başkanlığım boyunca haksız yere işten çıkarma gibi bir günahım asla olmamıştır ve olamaz da. Biz ancak çalışanlarımızın daha iyi şartlarda çalışmasını isteriz. Bu konuda endişe duyan tek bir personelimiz olmasın" dedi.

'İŞİNİZE SAHİP ÇIKIN...'

Başkan Şahin, ayrıca şu açıklamalarda bulundu:

"Bizlerde insana sevgiyle yaklaşma, ona değer verme ve ortak akılla yönetme anlayışı var. Bu anlayışla çalışarak güzel işlere, güzel hizmetlere imza atarız. Demokrasinin gereği olarak herkes bir partiden aday oluyor fakat seçildikten sonra hangi görüş olursa olsun herkesin başkanıyız. Herkesle birlikte, herkesin görüşünü alarak önerilere açık olacağız. Ben hayatım boyunca beraber çalıştığım insanlara şunu söylerim, samimi olarak işinize sahip çıkın, yüreğinizi ortaya koyun. İnsan samimi olarak çalışırken hata da yapsa onu kimse hor görmez.

'HEPİNİZDEN DESTEK BEKLİYORUM'

Belediyelerin görevi hizmet etmek. Hizmeti de sizinle birlikte yapacağız. İnşallah Atakum Belediye Başkanı olursak birlikte, huzurlu bir şekilde çalışmalara devam edeceğiz. Hepinizden destek bekliyorum. Hep birlikte Atakum'u hak ettiği hizmetlere inşallah kavuştururuz."


Yayın Tarihi: 26/02/2019