Yılmaz: "Biz İnşa, İhya, Gönül ve Sevginin Sözünü Veriyoruz"


Yılmaz: "Biz İnşa, İhya, Gönül ve Sevginin Sözünü Veriyoruz"

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Biz halkımıza inşa, ihya, gönül ve sevginin sözünü veriyoruz. Halkımızla el ele vererek ülkemizin üzerinde kara bulutların yer almasını isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz." dedi.

AK Parti Samsun İl Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında konuşma yapan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Türkiye'nin kaybedecek bir dakikasının bile olmadığını, Cumhur İttifakı'nın adaylarının büyük bir sorumluluk ve hassasiyetle hizmet aşkını kalplerine perçinleyerek yola çıktığını söyledi.

"CUMHUR İTTİFAKI, ÜLKEMİZİN GÜVENCESİ VE TEMİNATIDIR"

31 Mart yerel seçimlerinin önemini anlatırken, nedenlerinin çok iyi düşünülmesi gerektiğine dikkat çeken Milletvekili Yılmaz, "Kirli ittifaklar, art niyetliler, ülkenin geri gitmesini isteyenler, kazanımların yok olmasını arzu edenler, birlik ve beraberliğimizi, güçlü Türkiye'yi istemeyenler 31 Mart seçimleri için avuçlarını ovuşturmaktalar. Bizler halkımızla el ele vererek ülkemizin üzerinde kara bulutların yer almasını isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz. Yıllardır verilen mücadelelerle ülkemiz bir çok kazanım elde  etti, şuan geleceğe emin adımlarla ilerliyor. Cumhur İttifakı, ülkemizin güvencesi ve teminatıdır. Biz önce Allah'a sonra halkımıza güveniyoruz. Bu güven, destek ise vatanımız, bayrağımız etrafında dalga dalga büyümektedir" dedi.

"BÜYÜK HİZMET SEFERBERLİĞİ BAŞLAYACAK"

Cumhur İttifakı adaylarına büyük desteğin olduğunu ifade eden Yılmaz, konuşmasına şöyle devam etti; "Kimleri ülkemizi yıkmak, dökmek, parçalamak, kazanımlarının elinden gitmesi için uğraşır, bizler ise inşa ve ihya için. Biz her zaman halkımıza inşa, ihya, gönül ve sevginin sözünü veriyoruz. Bu zamana kadar hep sözümüzde durduk, bunun neticesinde halkımızdan gönülden destek gördük. Cumhur İttifakı, Türkiye'yi daha da güçlendirerek geleceğe birlikte emin adımlarla ilerlemeyi sağlayacaktır. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız hep birlikte Türkiye olacağız. Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye için, halkımız için mücadeleden hiç bir zaman geri adım atmayacağız. 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı adaylarımız projeleri, halkla kucaklaşan yol haritaları, gönül belediyeciliği çizgisiyle halktan biri olarak yola çıktılar. Tevazu, samimiyet ve gayret ile çıkılan bu yolda halkımızın teveccühü ile 1 Nisan sabahı büyük bir hizmet seferberliği başlayacak."


Yayın Tarihi: 25/02/2019