Yeşilyurt AVM’den Bahar Kampanyası


Yeşilyurt AVM’den Bahar Kampanyası

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yaz ayının yaklaştığı şu günlerde ziyaretçilerine harcadıkça kazanma şansı sunuyor. Bahar alışverişini fırsata dönüştüren Bahar Kampanyası ile 500 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese seçili mağazalardan 50 TL değerinde alışveriş çeki hediye.

Zengin marka karması ve çocuk, aile, genç her yaştaki ziyaretçisine ayrıcalıklı alışveriş deneyimi sunan Yeşilyurt AVM, 11 Nisan’da başlayacak olan Bahar Kampanyası ile ziyaretçilerini kazanmaya davet ediyor. 11 Nisan Çarşamba günü başlayıp 15 Nisan Pazar gününe kadar devam edecek kampanya kapsamında,  Yeşilyurt Alışveriş Merkezi'n de bulunan mağazalardan toplamda ya da tek seferde 500 TL alışveriş yapan Lucky Card sahipleri, fiş yada faturalarını danışma bankosunda işleterek, Bahar Kampanyasından anında 50 TL hediye çeki alabilecekler. Adidas, Hummel, Lufian, Abdullah Kiğılı, İnci, İpekyol, Twist, Beta, U.S Polo, Ç.G Karaca, Mudo, Penti ve Dagi mağazalarının birinden 50 TL hediye çeki’ne sahip olmak çok kolay. AVM ziyaretçilerinin ister bir mağazadan, isterlerse farklı farklı mağazalardan yapacakları alışverişlerinin toplamı 500 TL' ye ulaştığında yapmaları gereken tek şey Lucky Card bankosuna uğramak.

Lucky Card fırsatlar dünyası AVM müşterilerini hem kampanyalardan yararlandırıyor, hem de onlara her alışverişe kazandırdığı puanlarla kiosk cihazlarından seçilebilecek onlarca hediye seçeneği sunuyor.

Alışveriş ve eğlencenin Atakum'daki adresi Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, birbirinden eğlenceli etkinlikleri, bir gün değil her gün kazandıran Lucky Card'ı ve birbirinden avantajlı hediye kampanyaları ile ziyaretçilerinin alışveriş deneyimlerini eğlence ve avantaja dönüştürmeye devam ediyor. Detaylı bilgi ve yapılan kampanyalara Facebook, Twitter ve İnstagram sayfalarından ulaşabilrisiniz.


Yayın Tarihi: 08/04/2018