Yeşilyurt AVM‘de Sergi ve Defile Etkinlikleri


Yeşilyurt AVM‘de Sergi ve Defile Etkinlikleri

Bu yıl ilk kez kutlanacak olan Hayat Boyut Öğrenme Haftası kapsamında Samsun Olgunlaşma Enstitüsü tarafından 1-4 Haziran tarihleri arasında Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi ‘n de sergi ve defile etkinlikleri geçekleştirilecek.

Her yaşta herkes için eğitimin önemine dair farkındalık oluşturmak amacıyla MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Haziran ayının ilk haftasını "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" ilan etti.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası’nın Samsun’daki kutlama etkinlikleri çerçevesinde Samsun Olgunlaşma Enstitüsü, Moda Tasarım Teknolojileri Alanı, El Sanatları Teknolojileri Alanı ve Seramik/Cam Teknolojileri Alanında tema-proje kapsamında ürettiği ürünleri, Covid-19 pandemi tedbirlerini de dikkate alarak 1-4 Haziran 2021 tarihleri arasında Yeşilyurt Alışveriş Merkezi’nde sergileyecek ve ayrıca bir de kostüm sunumu yapacak.

1 Haziran Salı günü saat 16:30 ‘da protokolün de katılımı ile açılış yapılacak ve etkinlikler 4 gün boyunca devam edecektir. Bu sayede Samsun Olgunlaşma Enstitüsü geleneksel el sanatlarımızı muhafaza ederek meydana getirdiği eserleri Samsun Halkı ile buluşturmuş olacak.  

Alışveriş ve eğlencenin Atakum'daki adresi Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi,birbirinden eğlenceli etkinlikleri, bir gün değil her gün kazandıran Lucky Card'ı vebirbirinden avantajlı hediye kampanyaları ile ziyaretçilerinin alışveriş deneyimlerini eğlence ve avantaja dönüştürmeye devam ediyor. Detaylı bilgi ve yapılan kampanyalara Facebook, Twitter ve İnstagram sayfalarından ulaşabilrisiniz.


Yayın Tarihi: 31/05/2021