YEPAŞ’tan Okullara Hediye Kitap


YEPAŞ’tan Okullara Hediye Kitap

Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış A.Ş. bölgesindeki okulları unutmayarak karne hediyesi olarak ortaokullara kitap hediye etti.

Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış A.Ş (YEPAŞ) bölgesinde Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerinde birer okul seçerek karne hediyesi olarak tüm öğrencilere kitap hediye edildi. Samsun’da seçilen Atakum Baruthane Ortaokuluna YEPAŞ Genel Müdürü Arif Akşam karne törenine katılım sağlayarak çocukların karne sevincine ortak oldu.

Arif Akşam “Eğitimi ön planda tutan bir anlayışla okullara ve öğrencilerimize destek olmaya devam ediyoruz ve elimizden geldiğince bölgemizde ve bölgemiz dışındaki okullara öğrencilerimize yardım etmeye devam edeceğiz. En büyük ve en değerli hediye kitaptır düşüncesinden yola çıkarak, öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlıklarını, kitap sevgilerini artırmak amacıyla desteklerimiz devam edecek” diye konuştu.

Baruthane Ortaokulu Müdürü Süleyman Çiftli tören sonrasında destek ve katkılarından dolayı teşekkür ederek Türk Eğitim-Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Levent Kuruoğlu ve YEPAŞ Genel Müdürü Arif Akşam’a tören sonrası plaket takdim etti.

 


Yayın Tarihi: 20/01/2020