YEPAŞ’tan Eğitime Destek


YEPAŞ’tan  Eğitime Destek

YEPAŞ, Samsun Alaçam Kızlan İlköğretim Okulu’nun onarımını ve eksiklerini tamamlayarak daha güzel bir görünme ulaştırdı.

YEPAŞ Genel Müdürü Arif AKŞAM okullara yapılan desteği çok anlamlı ve özel bulduğunu belirterek, ‘’Geleceğin teminatı olan çocukların daha yaşanabilir bir ortamda okumaları, güzel zaman geçirmeleri bizler için de önemli. Okulun eski olmasından kaynaklı bir takım temel ihtiyaçları vardı. Elektrik tesisatının yenilenmesi, okulun boyanması, atölyelerinin onarılması ve eksik malzemelerin temin edilmesi gerekiyordu. Bu konuda YEPAŞ olarak destek verdik ve ekip arkadaşlarımızla gönüllü iyileştirmelerle onarımlarını gerçekleştirdik. Kızlan İlkokulu yapılacak olan yardımın YEPAŞ yetkililerine yani bizlere ulaştırılmasında emeği olan Türk Eğitim-Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Levent KURUOĞLU’da bizleri bir köy okuluna yönlendirdiği için ayrıca teşekkür ederim’’ dedi. 

Kızlan İlköğretim Okulu Müdürü Ayhan Dodur’da YEPAŞ Genel Müdürü Arif AKŞAM’a okullarını yenilediği ve tüm çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Özellikle Kızlan İlkokulu Müdürü Ayhan DODUR, “Bizleri bugün yalnız bırakmayan Kaymakamımız Sayın Fikret ZAMAN’a şahsım ve kurumumum adına minnettarım. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz,  şube müdürlerimiz, ilçemiz bölük komutanı ve ilçe emniyet müdürümüze teşekkür ediyorum’’ dedi. Konuşma sonrasında DODUR, YEPAŞ Genel Müdürü Arif AKŞAM ve Türk Eğitim-Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Başkanı Levent KURUOĞLU’na teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti.


Yayın Tarihi: 26/11/2019