Yılbaşı Alışverişinin Nabzı Piazza’da Atacak


Yılbaşı Alışverişinin Nabzı Piazza’da Atacak

Karadeniz’in en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olan Samsun Piazza, göz kamaştıran süslemeleri, ışıl ışıl koridorları ve bünyesinde yer alan ulusal ve uluslararası büyük markalarla yeni yıla göz alıcı bir başlangıç yapmak isteyenlerin adresi olacak.

Açıldığı günden bu yana birbirinden renkli etkinlikleri, kampanyaları ve bünyesindeki seçkin markaları ile Karadenizlilerin buluşma noktası olan Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde yeni yıl heyecanı başladı. Piazza, yılbaşı alışverişi için gelen ziyaretçilerini göz alıcı süslemeleri ve ışıl ışıl koridorları ile karşılarken, bünyesindeki ulusal ve uluslararası markalar da birbirinden özel kampanya ve indirimler sunacak.

Giyimden ayakkabıya, kozmetikten takıya, ev dekorasyonundan teknolojiye ve oyuncağa kadar her konuda ziyaretçilerini seçkin markalarla buluşturan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde binlerce ürün yılbaşına özel kampanya ve indirimlerle sunulacak. Yeni yıl alışverişinin nabzının atacağı Piazza, 2017’ye girerken şıklığı ile göz kamaştırmak isteyenlerin ve sevdiklerine eşsiz bir hediye arayanların bir numaralı adresi olacak.

Yeni Yıla Şık Bir Başlangıç

Piazza’da yer alan öncü giyim markalarının 2017 için hazırladıkları birbirinden şık koleksiyonlar, kadın, erkek ve çocuklar için farklı tarzlarda zevkli kıyafet seçenekleri sunuyor. Yeni yıla özel bir giriş yapmak ve tarzıyla kendinden söz ettirmek isteyenler, sezon trendlerini yansıtan geniş marka yelpazesinin yer aldığı Piazza’ya geliyor. Ulusal ve uluslararası seçkin giyim markalarını ziyaretçileri ile buluşturan Piazza’da birbirinden cazip indirimler ve kampanyalar da sunuluyor.

Her Adımda Tarzınızı Yansıtın

Yeni yıla güzel bir adım atmak isteyenlerin tercihi Piazza’nın bünyesinde yer alan modanın öncüsü ayakkabı markaları oluyor. Her tarza ve her bütçeye uygun kadın, erkek ve çocuk modellerinin yer aldığı ayakkabı mağazaları ile Piazza, yine alışveriş denilince ilk akla gelen adres oluyor. Her yaşa uygun binlerce modelin yer aldığı ayakkabı mağazaları, yılbaşı alışverişleri için özel hazırlanan koleksiyonları, avantajlı indirim ve kampanyaları ile tüm aile bireylerinin adımlarıyla tarzını yansıtmasına yardımcı oluyor.

Aksesuarsız Olmaz

Samsun Piazza’daki kuyum, saat ve aksesuar mağazaları da yılbaşında şıklığını tamamlamak ve sevdiklerini mutlu etmek isteyenlerin adresi oluyor. Kuyum markaları, sundukları yeni yıl koleksiyonlarındaki şık ve zarif parçalarla gözleri kamaştırırken, saat ve aksesuar markaları da özel tasarlanan ürünleri ile yeni yılın büyüsünü yaşamak isteyenleri bekliyor. Piazza’da bulunan kuyum, saat ve aksesuar markalarının eşsiz tasarımları uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor.

Yılbaşı Hazırlığında Son dokunuş

Piazza’da her kadın ve erkeğin tarzına uygun büyüleyici kokuların bulunduğu parfümeri ve kozmetik mağazaları da yılbaşı hazırlığına son dokunuşu yapmak isteyenlerin buluşma noktası oluyor. Kendine değer veren, yaşamının her anında iyi görünmek ve mutlu olmak isteyen herkesin güzellik deneyimini keyifle yaşadığı markalar, yılbaşına özel ürünleri, kampanya ve indirimleri ile Piazza ziyaretçilerini bekliyor.

Evinizi de yeni yıla hazırlayın

Beyaz eşyadan küçük ev aletlerine, ev tekstilinden mutfak gereçlerine kadar ev dekorasyonuna dair birçok seçenek bulunan Piazza AVM, evini de 2017’ye hazırlamak isteyenleri bekliyor. Ev dekorasyonu konusundaki seçkin markaların yer aldığı Piazza’da her zevke hitap eden ürünler indirimli fiyatlarla evini yeni yıla hazırlamak isteyenler için sunuluyor.

Audi Q3 Kazanma Şansınız Bol Olsun

Yılbaşı alışverişi için Piazza’ya gelenleri, birbirinden cazip kampanya ve indirimlerin yanı sıra Audi Q3 kazanma şansı da bekliyor. Piazza’nın çekiliş kampanyası kapsamında toplamda 150 TL ve katları tutarında alışveriş yapanlar, 2016 Model Audi Q3 veya teknolojik hediyelerden birinin sahibi olabiliyor. Üstelik her 150 TL’lik alışverişe 1 çekiliş hakkı sunuluyor. 19 Şubat 2017 tarihine kadar devam edecek kampanya süresince şansını arttırmak isteyenler 150 TL ve katlarındaki her alışverişinde Audi Q3 kazanmaya bir adım daha yaklaşıyor. 


Yayın Tarihi: 21/12/2016