Terme’ye Modern Aydınlatma


Terme’ye Modern Aydınlatma

Şehrin görünümüne yeni bir model kazandırmayı hedefleyen Terme Belediyesi, yapılan çalışmalar arasında ışıklandırma çalışmalarını da göz önünde bulundurarak Terme’ye farklı bir görünüm kattı. Başkan Kul, “Terme’yi modern şehirlerdeki estetikle buluşturuyoruz” dedi.

İlçenin siluetini değiştiren dev yatırımların tamamlanarak hizmete girdiği Terme’de, geceleri tam bir görsel şölen yaşanıyor. Teknolojinin son imkânlarını kullanarak vatandaşına kaliteli hizmet götürmeye devam eden Terme Belediyesi, dekoratif ışıklandırma çalışmalarıyla kentte dikkat çekici bir görüntü sergilemeye başladı ve görenlerin hayranlığını kazandı.

GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Aydınlatma çalışmalarının şehir estetiği açısından son derece önemli olduğunu dile getiren Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Modern şehircilik anlayışında şehir estetiği son derece önemlidir. Tamamlayarak hizmete sunduğumuz yatırımlar hem gündüz hem gece göz kamaştırıyor” dedi.

320 DİREK YENİLENDİ

Dayanıklılığı, geniş kullanım alanı, tasarruflu yapısı nedeniyle daha çok LED aydınlatma uygulamalarını tercih ettiklerini dile getiren Başkan Kul, “Yaklaşık 500 bin liralık yatırım ile karayolu köprüsünden başlamak üzere şehir meydanına kadar olan bölgede, şehir merkezinde 10 parkımızda ve değişik sokaklarımızda LED aydınlatma çalışmaları gerçekleştirdik. Çalışmalar kapsamında 320 direk yenilendi. Aydınlatma çalışmalarımıza alt ve üst yapısı biten cadde ve sokaklarımızda devam edeceğiz. Terme ışıl ışıl bir şehir olacak" diye konuştu.


Yayın Tarihi: 12/09/2018