Terme Belediyesi Kar Yağışı İçin Teyakkuzda


Terme Belediyesi Kar Yağışı İçin Teyakkuzda

Terme Belediyesi, kar yağışının etkisini artırarak sürdürdüğü kentte vatandaşların kış şartlarından olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Teyakkuz halindeki Fen ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, iş makineleriyle yol açma çalışması başlatırken, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Yeter ki kar yağsın, biz temizleriz” dedi.

Başkan Kul açıklamasında kar yağmasına çok sevindiğini, bereket yağdığını söyledi. Şu ana kadar herhangi bir olumsuzlukla karşılamadıklarını altını çizen Kul, riskli bölgelerde önlem alındığını belirterek, geçen sene kurak bir yıl geçtiğini vurguladı.

TERME BEYAZA KAPLANDI
Kar yağışının sabah başladığı Terme’de her yer adeta beyaz bir örtüye büründü. Şehir merkezi ve mahalleleler de kar kartpostallık görüntüler oluştururken, Terme Belediyesi Fen ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün karla mücadele ekipleri de vatandaşların kış şartlarından olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri, ana arterler, cadde ve sokaklar ile kaldırımlarda yol açma ve küreme çalışmalarının yanı sıra, buzlanmaya karşı solüsyon çalışması yapıyor.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Kar yağışını sevinçle karşıladıklarını dile getiren Başkan Kul, Terme Belediyesi Fen ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün karla mücadele için haftalar öncesinden hazırlıklarını tamamladığını ve sürekli teyakkuz halinde olduğunu söyledi. Kul, “Şükürler olsun bereket yağdı. Büyükşehir ve Terme Belediyemize bağlı ekiplerimiz büyük bir gayretle çalışmalarını sürdürüyor. Yeter ki kar yağsın, hiç durmadan zevkle çalışacağız” diye konuştu.

Başkan Kul, tüm bu çalışmalara rağmen, sürücülerin ve yayaların kar ve buzlanmaya karşı dikkatli olmalarını da istedi.


Yayın Tarihi: 25/12/2018