Sporseverleri Piazza’da Buluşturacak Festival


Sporseverleri Piazza’da Buluşturacak Festival

Karadeniz’in en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Piazza, sporsever ziyaretçilerini, 20 Mayıs Cumartesi günü Decathlon Spor Festivali’nde buluşturacak.

Dünyanın en büyük spor perakende zincirlerinden biri olan Decathlon, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği “Decathlon Spor Festivali”ni 20 Mayıs Cumartesi günü Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirecek. Tüm Karadenizli sporseverlerin buluşma noktası olacak festivalde, farklı spor dallarından yarışmalar düzenlenecek.  

Jiu jitsu gösterisinde Zumba danslarına kadar pek çok etkinlik izleyenlere keyifli anlar yaşatırken doğa sporlarına ilgi duyan ziyaretçiler ise ip bağlama tekniklerinden çadır açmaya kadar her konuda bilgi sahibi olabilecek. İsteyenlerde gün boyunca tırmanma duvarını ve paten alanını özgürce kullanabilecek.

Darttan yavaş bisiklet sürmeye, halat çekmeden basket atmaya, sandalye kapmadan ok atmaya kadar pek çok eğlenceli yarışmaya katılanlar ise sürpriz hediyeler kazanacak.  “Decathlon Spor Festivali” , Piazza AVM önündeki etkinlik alanında saat12.00’da başlayacak ve 19.00’a kadar devam edecek.


Yayın Tarihi: 19/05/2017