İlkadım’da Kadınlara Ayrıcalık Var


İlkadım’da Kadınlara Ayrıcalık Var

Gümüşhaneliler Derneği Kadın Kolları Başkanlık Seçimine katılan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Hayatın her alanında kadınların aktif rol alması için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

TOK; “HEMŞEHRİ DERNEKLERİNİ ÖNEMSİYORUZ”

Ak Parti İlkadım İlçe Başkanı Av. Hakan Ay ve Ak Parti İlkadım İlçe Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen ve Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Erdal Dinç’in de katıldığı programda konuşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Hemşehri dernekleri kültürümüzün gelecek nesillere aktarılması, dayanışmanın yaşatılması ve toplumun kaynaşması adına büyük değere sahiptir. Hanım kardeşlerimizin katılımı ve böylesi yoğun ilgisi bu değeri çok daha yukarıya taşımaktadır. Hayatın her alanında kadınların varlığı büyük bir gerekliliktir. BU düşüncelerle hemşehri derneklerimize ve kadınları sosyal hayata dahil eden her türlü etkinliğe destek sağlamaya devam edeceğiz. Bu seçimin de ilçemize ve hanım kardeşlerimize hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

“HER PROJEDE KADINLAR DÜŞÜNÜLÜYOR”

Kadınlara yönelik yatırımlarına vermeden devam ettiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Hayata geçirdiğimiz ve planladığımız her projede hanım kardeşlerimizi düşünüyoruz. Kültür merkezlerimizde 4 bine yakın bayan çeşitli branşlarda kurs görmekte ve el becerileri kazanmaktadır. Derebahçe Sosyal Tesisleri’nde bayanlara eğitim, sosyal ve sportif alanlarda çeşitli hizmetler sunulmakta. Samsun’da hiçbir spor salonunda bulunmayan fitness, kondisyon ve spor aletlerinin bulunduğu Derebahçe Sosyal Tesisleri spor salonunda bayanların rahatlıkla spor yapabilmelerine imkan sağlanıyor. Yapımı devam eden Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezimiz tamamlandığında sadece hanım kardeşlerimiz için eşsiz bir yaşam alanı inşa ediyoruz. Birçok eğitim ve seminerle kadınların eğitimlerine destek veriyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Gümüşhaneliler Derneği Kadın Kolları Başkanı Ayfer Acar ve yeni yönetim kurulu üyeleri tarafından İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a teşekkür plaketi verildi.


Yayın Tarihi: 28/04/2018