Başkan Zihni Şahin Kadın Memurlarla Bir Arada


Başkan Zihni Şahin Kadın Memurlarla Bir Arada

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, 8 Mart etkinlikleri kapsamında Memur-Sen tarafından düzenlenen kahvaltı programında kadın memurlarla buluştu

Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Memur-Sen İl Temsilciliği'nin düzenlediği kahvaltı programına katıldı. Kadın memurlara seslenen Zihni Şahin, "Kadınlarımızın, ne yaparsak yapalım, hakkını ödeyemeyiz" dedi.

ÖMER HALİS DEMİR'DE BULUŞMA

Büyükşehir Belediyesi Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salon'da düzenlenen kahvaltıya eşi Şükriye Şahin ile birlikte katılan Zihni Şahin, Memur-Sen İl Temsilcisi Hamdi Yıldız'ın 'selamlama' konuşmasının ardından söz aldı.

KADINLAR, TOPLUMUN MİMARI

Sözlerine, "Kadınlar toplumumuzun mimarlarıdır. Bir toplumun gelişmesi, değişmesi ve aile yapısı tamamen kadına bağlıdır. Ne yaparsak yapalım asla onların hakkını ödeyemeyiz" diyerek başlayan Zihni Şahin, ayrıca şu mesajları verdi:

"Türkiye'nin en büyük konfederasyonu olan Memur-Sen'e üye kadınlarımızın katılımıyla gerçekleştirilen bu programda, kıymetli eşim Şükriye Şahin hanım ile birlikte bir kez daha Kadınlar Günü'nü kutlama fırsatını bulduk. 8 Mart'ı, yılda 1 gün de olsa farkındalik yaratma adına çok önemli buluyorum. Kadınlarımız artık hayatın her alanında. Geçtiğimiz günlerde üniversitede bir programdaydık. Kadınlarımız artık profesör, doçent, öğretim görevlisi. Özellikle eğitim alanında kadınlarımız çok aktif olmaları son derece sevindirici.

İSTİKLAL SAVAŞI'NDAN GÜNÜMÜZE

İstiklal Savaşı'nda, herkesten önce erkeğinin yanında, dinine, bayrağına, namusuna, vatanına sahip çıkma adına yer alan kadınlarımız, bugün de ülkemisin gelişmesi, kalkınması adına büyük mücadeleler içerisindedir. Her zaman dediğim gibi kadınlarımız, modern Türkiye Cumhuriyeti'nin teminatıdır. Sizler bizleri doğuransınız, yetiştirensiniz, bugünlere getirensiniz. Hakkınızı ne yapsak ödeyemeyiz."

ATAKUM'A ÖĞRETMENEVİ!

Başkan Zihni Şahin, konuşmasının son bölümünde ise, Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı olduğunu hatırlatarak, "Kıymetli Atakumluların takdiri ile belediye başkanı seçilmem halinde projelerimiz arasında yer alan Atakum Öğretmenevi'ni değerli meslektaşlarım eğitimcilere armağan edeceğiz. En kısa zamanda bu sözü yerine getireceğiz. Ayrıca açacağımız meslek edindirme kursları ile kadınlar ve genç kızlarımızın aile ekonomilerine katkı sağlayacağız" dedi.


Yayın Tarihi: 08/03/2019