Bafra Belediyesi Bayanlara Sağlıklı Yaşam Etkinliği


Bafra Belediyesi Bayanlara Sağlıklı Yaşam Etkinliği

Bafra Belediyesi, bayanların isteklerine de duyarsız kalmayarak Sağlıklı Yaşam Etkinliği adı altında, ücretsiz step, aerobik ve plates dersleri düzenliyor.

Sağlıklı bir yaşam için son derece modern ekipmanlar ve deneyimli antrenörler eşliğinde gerçekleştirilecek aktivitelere katılmak isteyen bayanlar, hafta içi her gün mesai saatleri içerisinde Bafra Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve eski kapalı Spor salonundaki görevlilere başvuru yapabilecekler.

Pazartesi, Çarşamba ve Cum Günleri 10.00-11.00,13.00-14.00 ve akşam 18.00-19.00 saatleri arasında 3 grup halinde verilecek step, aerobik ve plates dersleri eski kapalı spor salonunda gerçekleşecek.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bayanlarımıza yönelik Sağlıklı yaşam etkinliğimiz haftanın pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri sabah, öğle ve akşam saatlerinde gerçekleşecek. Başvurularımız başladı. Hanım kardeşlerimizin talepleri doğrultusunda hayata geçireceğimiz step, aerobik ve plates derslerimizi alanında uzman antrenörler verecek. Step, aerobik ve plates derslerimiz, bayanlarımıza sağlıklı yaşam konusunda önemli bir alternatif oluşturacağına inanıyorum” dedi.


Yayın Tarihi: 13/01/2019