Bafra Belediyesi 16. Sünnet Şöleninde 80 Çocuk Erkekliğe Adım Attı


Bafra Belediyesi 16. Sünnet Şöleninde 80 Çocuk Erkekliğe Adım Attı

Geleneksel olarak Bafra Belediyesi tarafından düzenlenen 16. Sünnet şöleninde 80 çocuk ve ailelerinin yanında konuklarda güzel anlar yaşadılar.

Ali Kale Turistik Tesislerinin huzur veren ortamında, oldukça güzel bir ortamda gerçekleştirilen Sünnet şöleni, 15 Temmuz Demokrasi Meydanında startı verilen konvoy ile başlandı.

Daha önceki günlerde sünnet işlemleri gerçekleştirilen çocuklar konvoyda ne içinde şehir turu attılar.

Turistik tesislerdeki program ise, çocukların Türk bayrağı eşliğinde Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ı karşılaması ile başladı.

Başkan Hamit Kılıç’ın program süresince çocuklarla olan iletişimi dikkat çekiciydi.

Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Belediyemizce bu yıl 16.sını düzenlediğimiz Sünnet Şölenimizde yine bir aradayız. Allah bu birlikteliğimizi muhafaza eylesin. Sürekli dile getirdiğimiz gibi biz büyük ve güzel bir aileyiz. Bu tür etkinliklerde ise aile olmanın gereğini yerine getiriyoruz. Sünnet olan çocuklarımızın delikanlılığa adım atışlarını tebrik ediyorum. Böylesi güzel anlara şahitlik etmek bizim için ayrı bir mutluluk “Dedi.

Kur’an-ı Kerim, ilahi ve kasideler okunması ve yemek ikramı ile devam eden program, Başkan Hamit Kılıç ve protokol üyelerinin çocuklara hediye takdimi ile son buldu.

Bafra Belediyesi 16.Sünnet Şölenine, Bafra Protokol üyelerinin yanında çok sayıda davetli katıldı.


Yayın Tarihi: 20/08/2019