Ayvacıklılar İftarda Buluştu


Ayvacıklılar İftarda Buluştu

Ayvacık Belediyesi tarafından İlçenin Orhangazi Mahallesi Saat Kulesi Meydanında 2000 kişiye iftar yemeği verildi.

İlçe meydanında kurulan iftar sofrasına Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı,  Belediye Başkanı  Mustafa Belur, İlçe Jandarma Komutanı Çağatay Büyükada, İlçe Emniyet Amiri Yahya Babayiğit, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Köse, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe,  Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri ile tüm Belediye  personelleri, Mahalle Muhtarları, İlçe vaizi Hayati Akyüz ile Müftülüğe bağlı hocalar, MHP İlçe Başkanı Ali Duman, İYİ Parti ilçe Başkanı İlmiza Atmaca, İlçe kamu kurum müdürleri, Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Samsun İlinin  ve Ayvacık  ilçesinin değerli iş adamları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Müftülüğüne bağlı hocaların kuran-ı kerim okuyarak dualar etmesi ile başlayan program da Milletvekili Orhan Kırcalı ve Belediye Başkanı Mustafa Belur meydanı dolduran vatandaşların masasını tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet ettiler.

İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği iftar programında ilk olarak konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Belur meydanı dolduran İlçe halkına birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak teşekkür etti. Başkan Belur “ Ramazan ayı birlik ve beraberliğin, sevginin ve saygının daha üst noktalarda olduğu, paylaşma duygularımızın daha yoğun yaşandığı çok özel ve güzel bir zaman dilimidir. Bu mübarek günler vesilesiyle yüce Allah’tan bu güzel birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum. Böyle güzel bir zaman diliminde gerçekleştirilen bu davetimize katıldığınız ve bu güzel geceyi bizlerle paylaştığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Milletvekili Orhan Kırcalı Ramazan ayının bolluk ve bereket ayı olduğunu belirterek iftar programıyla ilgili düşüncelerini dile getirdi. ‘’ İlçe Belediyemiz tarafından düzenlenmiş olan iftar programını güzel bir havada ve yoğun bir katılım ile gerçekleştirdik. Ayvacık her zaman şampiyon olan bir ilçe oldu ve bu güzel ramazan ayı akşamında da yoğun katılımı ile birlik ve beraberliğini göstererek yine şampiyonluğu göğüsledi. Sizlerin bizlere verdiği güvene layık olabilmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Allah’ın izniyle siz halkımızın dualarıyla ve destekleriyle daha çok güzel işlere imza atacağız. Bizleri böyle anlamlı bir günde yalnız bırakmayan ve yoğun ilgi gösteren siz değerli halkımıza yürekten teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum’’ dedi.

İftar yemeğinin ardından İskele Kafede ilçe gençleriyle bir araya gelen Milletvekili Orhan Kırcalı İle Belediye Başkanı Mustafa Belur daha sonra Yeşil caminde teravih namazı kıldılar. Teravih namazı sonra Keyf-i seyyah evinde çay içip vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili ve beraberindekiler daha sonra ilçeden ayrıldılar.


Yayın Tarihi: 30/05/2018