Anadolu Jet’le Giresun’a Avantaj Rotası


Anadolu Jet’le Giresun’a Avantaj Rotası

Ordu Giresun Havaalanın açılması ile Giresun’a olan ilgi her geçen gün artıyor.

En fazla uçuşu yapan havayolu şirketi olan Anadolu Jet Mart ayında Giresun’u Avantaj Rotası olarak belirledi.

Anadolu Jet Pazarlama Koordinatörleri Burak Er, Bahadır Süzer, Ordu-Giresun Havaalanı Satış Müdürü Yunus Akbulut ve Mehmet Zeki Altınsoy Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu makamında ziyaret ederek kampanya hakkında bilgi verdiler.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun’un il nüfusunun 426 bin olduğunu belirterek; "Dünya üzerinde 2 milyon dolayında Giresunlu olduğu biliniyor. En fazla Giresunlu İstanbul’da yaşamaktadır. Bunun için ulaşım bizim için çok önemli. Almanya’da yine yoğun bir nüfusumuz var. Özellikle yaz aylarında talebin çok daha artacağı ortada. Yeni ilave hatlar açılması gerektiğini düşünüyorum. Bunun yanında sizlerin katkıları ile bu güzel ilin görülmesi, yaşanması gerekir. Yeşili, doğayı, denizi, dünyanın en kaliteli fındığı ve sıcakkanlı insanlarını tanımak için turistleri Giresun’a davet ediyorum" şeklinde görüşlerini açıkladı.

Ordu-Giresun Havaalanı Satış Müdürü Yunus Akbulut havaalanı hakkında Başkan Kerim Aksu’ya teknik bilgiler verdi.

Anadolu Jet Pazarlama Koordinatörü Burak Er, Anadolu Jet Dergisi Mart sayısında Ordu ve Giresun’un Avantaj Rotası olarak belirlendiğini, Giresun’da yerel lezzetlerin, otellerin ve ilin tanıtımının yapılacağını, kampanya süresince Anadolu Jet yolcularına indirimli avantajlar sunulacağını ifade etti.

Er, kampanya ile ilgili geniş bilginin Anadolu Jet web sitesinde yayınlanacağını sözlerine ekledi.


Yayın Tarihi: 02/02/2016