Altınordulular Aynı Sofrada Buluşacak


Altınordulular Aynı Sofrada Buluşacak

Altınordu Belediyesi tarafından Tayfun Gürsoy Parkı’nda kurulacak olan iftar çadırında her gün ortalama bin 300 kişiye iftar yemeği verilecek.

Belediyecilik alanında çalışmalarına aralıksız devam eden Altınordu Belediyesi gerçekleştirdiği sosyal faaliyetlerle de vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor. Bu kapsamda bolluğun ve bereketin eksik olmadığı, birliğin ve hoşgörünün arttığı, yardımlaşma dini İslam’ın güzelliklerini yansıtan ve on bir Ayın Sultanı olarak adlandırılan Ramazan ayı için hummalı bir çalışma sürdüren Altınordu Belediyesi hazırlıklarını tamamladı.

Yapılan hazırlıklar kapsamında her yıl uygulanan ‘Altınordu Belediyesi İftar Çadırı’ uygulaması bu yılda devam edecek. Bu çerçevede Ordu Lisesi karşısında bulunan Tayfun Gürsoy Parkı’nda kurulacak olan iftar çadırında Ramazan ayı süresince her gün ortalama bin 300 kişiye iftar yemeği verilecek. Ramazan ayı boyunca iftar çadırının yanı sıra mahallelerdeki ihtiyaç sahipleri de belirlenerek gıda yardımları yapılacak.

Kurulan iftar çadırı ile bir araya gelecek olan binlerce Altınordulu, kardeşlik ve dayanışma duygularını hep birlikte yaşayacak.


Yayın Tarihi: 05/05/2019