Altınordu Belediyesi’nden Engelleri Aşan Hizmet


Altınordu Belediyesi’nden Engelleri Aşan Hizmet

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, tüm engellilerin hamisi olduğunu belirterek engelsiz bir şehir inşa etmek, farkındalık oluşturmak ve geleceğin Altınordu’sunu kurmak için gece-gündüz demeden birlikte çalışacaklarını söyledi.

İnsan odaklı çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediyesi ‘eşit ve kaliteli’ hizmet anlayışıyla şehre değer katmaya devam ediyor. Belediyecilik alanında birçok çalışmayı hayata geçiren Altınordu Belediyesi dezavantajlı gruplara yönelik gerçekleştirdiği özel hizmetlerle de vatandaşların takdirini kazanıyor.

TALEPLER KISA SÜREDE KARŞILANDI

‘Amacımız engelsiz bir şehir inşa etmek’ diyen, rıza üreten ve rızayı hakça paylaşmayı benimseyen Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, bedensel ve zihinsel engelli bireyler ve aileleri tarafından kendisine gelen taleplere kayıtsız kalmadı. Bu kapsamda Başkan Tören’den talepte bulunan Işıklı Mahallesinden Sudenur Tonka, Karaoluk Mahallesinden Yusuf Arslan, Oğmaca Mahallesinden Döndü Akdeniz ve Muhammet Karaman’ın evlerine giden yollar Ordu Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) ve Altınordu Belediyesi işbirliğinde yapılan çalışma ile beton yol ile kaplandı.

BAŞKAN TÖREN: “ENGELSİZ BİR ŞEHİR İNŞA EDEREK ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN YAŞAM KOŞULLARINI İYİLEŞTİRECEĞİZ”

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, engelli bireylerin her türlü talebini karşılamaya özen gösterdiklerini dile getirdi.

Engelli bireylerin toplumla bütünleşmesini ve iş gücüne katılmaları için projeler hayata geçireceklerini ifade eden Başkan Tören, “Engelli insanlara saygı, insanlığa saygının göstergesidir. Sevginin, saygının ve inancın aşamayacağı engel yoktur. Engelli kardeşlerimizle ilgili olarak duyarlılığımızı ve hassasiyetimizi sürekli diri tutup arttırmalıyız. Aynı zamanda onların kendi ayakları üzerinde durabilecekleri yaşam koşullarını tesis etmeyi ise kendimize hedef olarak belirlemeliyiz. Bu doğrultuda engelli kardeşlerimizin toplumla bütünleşmeleri, iş gücüne katılmaları, huzur ve refahlarını artırmak için özveri ile çalışmanın yanı sıra sosyal politikaları, mimarisi ve insana yakışır, insana hürmet eden bir belediye anlayışını benimseyerek çalışacağız” dedi.

ENGELLİ BİREYLER VE AİLELERİ HİZMETLERDEN MEMNUN

Taleplerinin kısa bir süre içerisinde tamamlanmasının sevincini yaşayan engelli bireyler ve aileleri duygu ve düşüncelerini dile getirdiler. Yapılan çalışmaların kendileri için büyük kolaylık sağladığının altını çizen engelli bireyler ve aileleri gösterilen ilgi ve alaka dolayısıyla da emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler. 


Yayın Tarihi: 01/08/2019