Altınordu Belediyesi Şehrin Çehresini Değiştiriyor


Altınordu Belediyesi Şehrin Çehresini Değiştiriyor

Altınordu Belediyesi ulaşımda sorunları ortadan kaldıracak olan sıcak asfalt ve beton yol çalışmalarına aralıksız devam ederken yaptığı baskı beton kaldırımlarla da yayaların rahat hareket etmesine olanak sağlıyor.

Altınordu Belediyesi modern ve yaşanabilir bir Altınordu parolası ile 30 Mart Yerel seçimlerinden bu yana sürdürdüğü çalışmalara aralıksız devam ediyor. Alt yapıdan üst yapıya, sosyal alanlardan örnek projelere birçok alanda gerçekleştirdiği hizmetleri vatandaşın kullanımına sunan Altınordu Belediyesi ulaşım alanında yaptığı çalışmalarla da vatandaşın takdirini topluyor. Sıcak asfalt ve beton yolda devrim niteliğinde çalışmalar yürüten Altınordu Belediyesi bu hizmetleri tamamlayan baskı beton kaldırımlarla da şehrin çehresini değiştiriyor. 

60 BİN METREKARE BASKI BETON KALDIRIM MİLLETİN HİZMETİNE SUNULDU

Altınordu Belediyesi bu kapsamda 30 Mart yerel seçimlerinden bu yana ilçe genelinde 60 bin metrekare baskı beton kaldırım çalışması gerçekleştirdi. İlerleyen dönemlerde yapacağı 26 bin 500 metrekare baskı beton çalışmasının ise startını veren Altınordu Belediyesi bu çerçevede Bahçelievler Mahallesi’nde hayata geçireceği 6 bin metrekare baskı beton çalışmalarını ise tüm hızıyla sürdürüyor.

“YAYA VE SÜRÜCÜLERİN KONFORU VE GÜVENLİĞİ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”

İlçe genelinde sürdürülen sıcak asfalt ve baskı beton kaldırım çalışmalarını değerlendiren Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yaya ve sürücülerin rahatı için büyük çaba gösterdiklerini söyledi. Bahçelievler Mahallesinde devam eden baskı beton kaldırım çalışmalarında ekiplerin hummalı bir şekilde çalıştığını, birçok mahallede de aynı işlemin yapılacağını aktaran Başkan Tekintaş, “Şehrin genelinde sıcak asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmaların sürdüğü alanlardan Bahçelievler Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayan ekiplerimiz baskı beton kaldırım çalışmalarının startını verdi. Toplamda 6 bin metrekare baskı betonun yapılacağı Bahçelievler Mahallesi’nde şuana kadar bin 800 metrekare baskı beton vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Bu alandaki çalışmalarımızın yanı sıra Karapınar Mahallesi Sanayi Sitesi, Durugöl ve Akyazı Mahallelerimizdeki asfalt çalışmaları akabinde baskı beton kaldırım işlemi gerçekleştireceğiz. Sıcak asfalt ile sürücülerin, baskı beton kaldırımlarla da yayaların konfora kavuşmasını sağlıyoruz” dedi.


Yayın Tarihi: 26/02/2018