İstanbul'da 8. Ordu Tanıtım Günleri Başlıyor


İstanbul'da 8. Ordu Tanıtım Günleri Başlıyor

Ordu Valiliği himayesinde Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) işbirliğiyle 4-7 Ekim tarihleri arasında Ordu Tanıtım Günleri’nin sekizincisini düzenleyecek.

İstanbul Maltepe Sahili Etkinlik Alanı’nda “Ordu Burada İstanbul” sloganıyla yapılacak Ordu Tanıtım Günleri’nde; Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi,19 İlçe Belediyesi ile çeşitli kurum ve kuruluşların stantları yer alacak.

ORDU’NUN DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜMÜ TANITILACAK

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 4 gün sürecek etkinliklere tüm Orduluları davet ederek, “Ordu kültürünün, turizminin, sanayisinin, yöresel ürünlerinin ve 19 ilçenin tanıtılacağı 8.Ordu Tanıtım Günleri’nde Büyükşehir Belediyemiz, geride kalan 4,5 yıllık süreç içerisinde hayata geçirdiği projelerle kentte yaşanan değişim ve dönüşümü görsellerle ziyaretçilere aktaracak. Ordu ilinin yöresel ve kültürel yapısının da anlatılacağı “Ordu Mutfağı” , “Ordu Gezi Rehberi”, “Ordu Güzel Oldu Kitabı” Büyükşehir Belediyesi standında sergilenirken bunun yanında ziyaretçilere de çeşitli hediyeler takdim edilecek. Gurbetle sılanın bir araya gelerek kaynaşmasını sağlayacak, gurbette yaşayan hemşehrilerimizin sıla özlemini gidermesine vesile olacak “Ordu Tanıtım Günleri” etkinliğimize tüm Ordulu vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.

ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER YER ALACAK

Ordulu siyasetçi, bürokrat, sanatçı, akademisyen, sporcu, iş adamları ve sivil toplum kuruluşlarının da yer alacağı  “Ordu Tanıtım Günleri” etkinliğinde 4 gün boyunca konser, halk oyunları ve sürpriz etkinlikler de yer alacak.


Yayın Tarihi: 02/10/2018