Nazlı Anneye 106. Yaş Sürpriz Doğum Günü


Nazlı Anneye 106. Yaş Sürpriz Doğum Günü

Giresun merkez Camili köyünde yaşayan ve 106 yaşına giren, herkes tarafından “Nazlı Anne” olarak bilinen Nazile Tenzile Duran için sürpriz bir doğum günü kutlaması düzenlendi.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, eşi Müge Aksu ile beraber “Nazlı Anne” Nazile Tenzile Duran için hazırlanan sürpriz doğum gününe katıldı. Aksu “Nazlı Annenin” uzun yaşam kenti Giresun’un bir ulu çınarı olduğunu söyledi.

4 çocuğu, 15 torunu ve 5 torun çocuğunu gören Nazile Tenzile Duran torunları tarafından hazırlanan doğum günü törenini görünce heyecanlandığını ifade etti.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, çocukluğundan itibaren tanıma imkanı bulduğu Nazlı Annenin elinde büyüdüğünü, çok yemeğini yediğini ifade etti.

Başkan Aksu, “Nazlı Annemiz benim de çocukluktan beri tanıdığım, elinde büyüdüğüm teyzemiz. Kendisi 106 yaşında ama 110 diyenler var, tam olarak belli değil tabi o zamanların koşulları belli. Giresun’un yaşayan ve yaşatan şehir olduğunu biliyoruz. Nazlı Annemiz uzun yaşam kenti Giresun’un simgesi olmuştur. Kendisine nice uzun yıllar diliyorum. Nazlı Anneye bir sürpriz yapmak istedik ve onun için geldik. Çok mutluyuz kendisi hala aklı başında ve bize nasihati olan koca bir çınar, tarih. Cumhuriyetten daha yaşlı bir büyüğümüz, burada onunla olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Hayatında ilk defa doğum günü kutlandığını söyleyen Nazile Tenzile Duran ise, “Daha önce hiç böyle bir şey yapmadım. Çocuklarım, torunlarım istedi yapıldı. Hepsini seviyorum ” şeklinde konuştu.

Çocukları ve torunları ile beraber doğum günü pastasındaki mumları üfleyerek pastasını kesen Nazile Tenzile Duran’ın mutluluğu ise gözlerinden okundu.


Yayın Tarihi: 19/12/2017