Yahya Çınkıl'dan 10 Ocak Mesajı


Yahya Çınkıl'dan 10 Ocak Mesajı

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Çınkıl, "Basın kuruluş ve mensupları şehrimiz ve ülkemiz için önemli bir kamu hizmetini yerine getirmektedir" dedi.

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl, yayımladığı bir mesajla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Çınkıl mesajında; "Demokratik bir toplumun olmazsa olmaz unsurlarından biri olarak kabul edilen halkın doğru ve tarafsız haber alma ve bilgi edinme hakkının en etkin şekilde kullanmasına aracılık eden basın kuruluş ve mensupları oldukça önemli bir kamu hizmetini yerine getirmektedir." dedi.

ÖNEMİ DAHA DA ARTMAKTADIR

Bilginin her geçen gün katlanarak çoğaldığı ve teknolojinin takip edilmesi zor bir hızda geliştiği günümüz dünyasında, medyanın hayati bir önem taşıdığına da dikkat çeken Çınkıl, "İletişim ve haberleşme alanlarında yaşanan hızlı gelişim ve dönüşüm ile birlikte başta internet ve sosyal medya olmak üzere bilgiye ve habere erişimin çeşitlendiği ve kolaylaştığı günümüz dünyasında, sorumlu ve tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışan gazetecilerimizin yaptıkları görevin önemi daha da artmaktadır. Özellikle basın meslek ilkelerine bağlı kalarak, mesleğin gerektirdiği ahlak kuralları doğrultusunda görevlerini özveriyle yerine getiren basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü içtenlikle kutluyor, tüm basın mensuplarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.


Yayın Tarihi: 09/01/2024 - 15:38