Yahya Çınkıl'a Destek Büyüyor


Yahya Çınkıl'a Destek Büyüyor

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl, Asarcık Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Her kesimin büyük destek verdiği Yahya Çınkıl, geçmişten bugüne ve aday adaylığı sürecinde gerçekleştirdikleri çalışmalarla toplumsal mutabakat oluşturduklarını ifade etti.

İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl, gittiği her yerde büyük ilgi görürken, adeta aday gibi karşılanıyor. Asarcık Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Çınkıl, burada da Dernek başkanı Bayram Konuşuk ve dernek üyeleri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

TOPLUMSAL MUTABAKAT SAĞLANDI

Dernek Başkanı Bayram Konuşuk ve dernek üyeleriyle sohbet eden Çınkıl, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Toplumun her kesimiyle kucaklaştıklarını belirten Çınkıl, geçmişten bugüne yaptıkları çalışmalar ve aday adaylığı sürecinde gerçekleştirdikleri çalışmalarla toplumsal mutabakat oluşturduklarını ifade etti.

ADAYLIĞINA KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR

Her kesimden insanın teveccüh gösterdiği Yahya Çınkıl, Asarcıklılar'dan tam not alırken, bütün kesimlerin ismi üzerinde uzlaşı sağladığı isim oldu. Adaylığına kesin gözüyle bakılan ve adaylığı konusunda adeta toplumsal mutabakatın sağlandığı Çınkıl, "İlkadım halkımız bizi adeta bağrına bastı. Bu sevgiyi, ilgiyi gittiğimiz her yerde görüyoruz. Bize olan desteğin gün geçtikçe arttığını görüyoruz" dedi.


Yayın Tarihi: 27/12/2023 - 13:02