Vali Şahin’den Bayramı Mesajı


Vali Şahin’den Bayramı Mesajı

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Vali Şahin’in mesajı şöyle;

Toplumsal yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerdir.

Bu mübarek günde dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birbirimizi kucaklamalıyız. Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bu özel günlerde, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak yoksul, kimsesiz, hasta ve yaşlıları ziyaret etmek, maddi ve manevi yardımlarda bulunmak, onları sevindirmek manevi duygularımızı güçlendirecektir.

Yaşamımızı zenginleştiren ve renklendiren bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Bu duygularla tüm Samsunlu hemşerilerimizin Ramazan bayramını kutluyor, mutlu bir bayram geçirmemizi diliyorum. Bayramın ülkemize,  milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.


Yayın Tarihi: 03/07/2016