Ünlü Spor Yazarları Samsun'a Hayran Kaldılar


Ünlü Spor Yazarları Samsun'a Hayran Kaldılar

Turgay Demir: Yusuf Ziya Yılmaz 10 tane Samsun yaratmış

Beşiktaş Konyaspor Süper Kupa maçı için Samsun'a gelen ünlü spor yazarı Turgay Demir Samsun'daki değişim için; "Başkan Yılmaz 10 tane Samsun yaratmış. Kentteki değişim şaşkınlık verici" dedi. 

Süper Lig’de iki sezondur üst üste şampiyon olan ve 3. yıldızı göğsüne takan Beşiktaş, Türkiye Kupası’nın sahibi Atiker Konyaspor ile bu akşam kozlarını paylaşacak. Kazanan taraf Süper Kupa’yı alacak.  Maç Samsun’daki Yeni 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak. 33 bin kişilik stadın tıklım tıklım dolması bekleniyor.

Samsun Batıpark'tan yapılan  canlı yayınla maç öncesi yorumlarını A Spor izleyicileri ile paylaşan  ünlü spor yazarları  Erman Toroğlu, Turgay Demir ve Alp Şensoy Samsun'u gördüklerinde büyük şaşkınlık yaşadıklarını dile getirdiler. Ev sahibi olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a teşekkür eden Turgay Demir Samsun'a en son 15 yıl önce geldiğini söyleyerek;" Başkan Yılmaz Samsun'dan 10 tane daha Samsun yaratmış. Burası müthiş bir şehir olmuş.  Değişim inanılmaz. Başkanımıza yoğun programına rağmen gösterdiği misafirperverliği ve şehre kattıkları için bir kez daha teşekkür ediyorum"dedi.


Yayın Tarihi: 05/08/2017