Türkiye’nin En Neşeli Sohbet Klasiği Geri Döndü


Türkiye’nin En Neşeli Sohbet Klasiği Geri Döndü

Türk televizyonlarının en çok konuşulan ve konuşturan sohbet klasiği “Mesut Yar ile Laf Çok” 360 ekranında gecelere renk getiriyor.

“Türkiye’nin en uzun süreli günlük talk şovu” olarak TV tarihine geçen program yeni enerjisi ve vizyonuyla yine çok konuşulacak konu ve konuklarla ekranda olacak.

Usta Gazeteci ve TV sunucusu Mesut Yar’ın bugüne kadar yüzlerce bölümde binlerce konuğu ağırladığı bu sıcak ve samimi programında yine birbirinden renkli konuklar hiç konuşulmayanları konuşacak yine birbirinden değerli isimler evlerin salonlarına girecek.

Her biri kendi alanının başarılı ve ünlü isimleriyle hafta içi her gece gerçekleşecek sohbetlerde izleyici merak ettiği tüm sorulara yanıt bulmanın yanı sıra “utanıp sıkılmadan izleyebileceği” özlenen formata da kavuşmuş olacak.

360 ekranında hafta içi her gece 23.45’te yayına girecek olan Mesut Yar ile Laf Çok’un ilk konukları Gazeteci ve gizem avcısı Sadettin Teksoy, oyuncu ve sunucu Selçuk Yöntem ve Pop Müzik sanatçısı Yonca Evcimik olacak.

Mesut Yar ile Laf Çok vazgeçemediğiniz bir Televizyon Klasiği olarak sizi hafta içi her gece 360 ekranına davet ediyor. Bu sohbetler kaçmaz! 


Yayın Tarihi: 13/01/2018