Türkiye Finans Samsun’da 4. Şubesini Açtı


Türkiye Finans Samsun’da 4. Şubesini Açtı

Türkiye Finans, yeni bir perakende şubesini Samsun Atakum'da hizmete açtı.

18 Aralık tarihinde törenle gerçekleşen şube açılışına, Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Necati Özdeniz ve Samsun il protokolünden temsilciler de katıldı.

Atakum İlçe Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, AK Parti Atakum İlçe Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum İlçe Müftüsü İsmail Keskin, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ve AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir açılışa katılan isimler arasındaydı.

Samsun’daki yeni şubesi ile Türkiye Finans, toplam 66 ilde, 303 şubeye ulaştı.

Hayata Katılım Bankası stratejisi ile kurum kimliğini yenileyen Türkiye Finans, bu stratejiyi yeni şubeler, yenilikçi ürün ve hizmetlerle destekliyor. Kasım sonu itibarıyla tüm Türkiye’deki şube sayısını 302’ye çıkaran Türkiye Finans’ın, Samsun Atakum’da açtığı yeni şubesi ile Türkiye genelindeki şube sayısı 303 oldu. Türkiye Finans, yıl sonuna kadar perakende şube ağına tüm Türkiye genelinde 3 yeni şube daha eklemeyi planlıyor.

Açılışta konuşma yapan Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Necati Özdeniz, “Şubelerimizi dağıtım ağımızın en önemli kanallarından biri olarak görüyoruz. Bu nedenle 2018 sonuna kadar şubeleşmeye devam edeceğiz. Yılsonuna kadar ülkemizin dört bir yanında açtığımız şubeler ile daha fazla noktada müşterilerimize hizmet verip, iş ağımızı büyüteceğiz. Yurtiçinde portföy kalitemizden ödün vermeden pazar payımızı artırmayı; inovatif ürün ve hizmetlerle, iyi yetişmiş insan kaynağımızla ve yeni şubeler ile mükemmel müşteri deneyimi sağlayarak hedeflerimize ulaşmayı planlıyoruz” dedi.


Yayın Tarihi: 18/12/2018