Türkiş Hemzemin Geçidi Bir Hafta Kapalı


Türkiş Hemzemin Geçidi Bir Hafta Kapalı

Samsun Hafif Raylı Sistem güzergâhında bulunan hemzemin geçitlerde başlayan ve hemzemin geçitlerdeki geçişlerin daha konforlu ve trafik güvenliğini sağlayarak trafik akışını hızlandırmak için yapılan iyileştirme çalışmalarında sona gelindi.

Geçtiğimiz aylarda Atakum Bölgesinde Atakum Belediyesi, Atakent, Denizevleri, Körfez, Yenimahalle, Ömürevleri hemzemin geçitlerindeki iyileştirme çalışmalarının ardından Samsun Hafif Raylı Hattı üzerinde bulunan en yoğun hemzeminlerden biri olan Türkiş hemzemin geçidinde de çalışmalar başlayacak.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yapılacak olan çalışma kapsamında 12 Temmuz 2016 Salı günü saat 00.30’dan itibaren Türkiş hemzemin geçidi kapatılacaktır.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım, Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanı, Samulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Kadir GÜRKAN “Hava şartlarının elverişli, olması durumunda yaklaşık bir hafta süresinde bitirilmesi hedeflenen çalışma süresince sürücülerimizin alternatif güzergâhları kullanmalarını ve gösterecekleri anlayıştan dolayı teşekkür ettiklerini”  söyledi.


Yayın Tarihi: 08/07/2016