Türkel ve Çan’dan Boccia Sporcularına Sürpriz


Türkel ve Çan’dan Boccia Sporcularına Sürpriz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Milletvekili Murat Çan, CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, Atakum Belediyesi bünyesinde faaliyetlerine devam eden Boccia takımında spor yapan 3 milli oyuncuya düzenlenen sürpriz doğum günü etkinliğine katıldı.

Atakum Belediyesi bünyesinde Engelsiz Yaşam Merkezi’nde faaliyetlerini sürdüren Boccia takımında oynayan ve Şubat ayında doğan milli sporcular Şule Türkoğlu, Nuri Şirin ve Fulya Vura adına düzenlenen sürpriz doğum günü etkinliğinde CHP Samsun Milletvekili Murat Çan ile CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel de yer aldı. Murat Çan ile Serhat Türkel’in katılımına oldukça mutlu olan sporcular bu duyarlı davranıştan dolayı teşekkür ettiler. Daha sonra kendileri için hazırlanan pastayı birlikte dilek tutarak üflediler. CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, Atakum’un her alanda spor dalı ile ön plana çıkacağını belirterek, ‘’Sporun tüm branşları Atakum ilçesinde yapılıyor olacak. Gençlerimiz kötü alışkanlıklara alışmamaları için spora yönlendireceğiz. Kentimizde tüm spor dalları yapılıyor olacak’’ dedi

Atakumlu dezavantajlı yurttaşların sosyal yaşama katılımının önemini vurgulayan Türkel, 'Atakum Belediyesi, engellerin spor ve sanatla aşılmasına öncülük etmeli. Dezavantajlı yurttaşlarımızın sosyal yaşamlarını kolaylaştıracak ve sportif faaliyetlerinin önünü açacak alanlar kazandıracağız. Atakum gibi gelişmiş bir kentin dezavantajlı yurttaşlarını ikinci plana atması mümkün değildir. Biz göreve geldiğimizde öncelikli hedeflerimiz arasında dezavantajlı komşularımızın toplumsal yaşama katılımlarını teşvik etmek olacak.' diye konuştu.


Yayın Tarihi: 23/02/2024 - 18:47