Trabzonspor’un Yeni Stadının Açılışı Yapıldı


Trabzonspor’un Yeni Stadının Açılışı Yapıldı

Trabzonspor'un yeni stadı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. Stadın isminin "Şenol Güneş Stadyumu" olduğu açıklandı.

Açılışı yapılan spor kompleksi içinde yer alan statta gerçekleşen törende; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Tani ve beraberindeki heyet, Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile çok sayıda davetli de hazır bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, törende bir konuşma yaptı.

Konuşmasında, ‘Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ vurgusunda bulunan ve bu ilkeler üzerinde yürüyeceklerinin altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, stadın ve toplu olarak açılışı yapılan hizmet ve tesislerin şehre hayırlı olması dileğini yineledi ve sözlerini “Askerimizin, polisimizin tekraren gözlerinden öpüyorum. Milletimizin başı sağ olsun diyorum, ailelerine sabırlar diliyorum” diyerek tamamladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasını tamamladıktan sonra eşi Emine Erdoğan, Katar Emiri Al Tani, törene katılan bakanlar ve Trabzonspor yöneticileri ile birlikte açılış kurdelesini kesti.

Kaynak: tccb.gov.tr


Yayın Tarihi: 17/12/2016