Trabzonspor’un Yeni Sezon Formaları


Trabzonspor’un Yeni Sezon Formaları

Trabzonspor’un büyük ilgi gören 2019-2020 yılı yeni sezon formalarının üretim ve tasarımı, lisansörlüğü Bil Group bünyesinde bulunan Macron Türkiye tarafından yapıldı.

Dünyada sayılı büyük kulüpleri giydiren İtalyan asıllı Macron, takım oyunları için hazırladığı yaratıcı forma tasarımları ile biliniyor. Trabzonspor’un yeni sezon formaları ise Macron Türkiye’nin kadınlardan oluşan 5 kişilik profesyonel tasarım ekibinin ellerinde hayat buldu.

Trabzonspor’un son iki sezondur forma sponsorluğunu üstlenen Macron Türkiye, teknik spor giyimde yaptığı özgün çalışmalarla dikkatleri çekiyor. Son olarak Trabzonspor 2019-2020 yılı yeni sezon formalarının tasarımını yapan Macron Türkiye, kulübün yaptığı forma tanıtım filmi ile ilgi odağı oldu. “Keşan” motiflerinin işlendiği özel tasarımlı formalar, futbolseverler tarafından büyük beğeni toplarken, Trabzonsporlu futbolcular tarafından da ilgi gördü.

Asırlar öncesinden bir miras: Keşan (Çeşan) bezi

Geleneksel olarak Trabzon ve Rize civarında, pamuk iplikleri kullanılarak dokunan Keşan bezi; çözgü ipliklerinin boyanmasında kullanılan ikat yöntemi ile birçok geleneksel dokuma bezinden ayrılıyor. Farklı renkleri olmakla birlikte daha çok siyah, bordo ve sarı renklerin hakim olduğu Keşan bezleri, baş ve omuz örtüsü olarak günümüzde de yaygın olarak kullanılıyor.

 Trabzonspor’un yeni sezon formalarına, www.bilcee.com ve Olivium Avm Bilcee mağazasından ulaşılabilir. Trabzonspor taraftarları için yetişkin formalar 229 TL, çocuk formalar ise 219 TL’den satışa sunuldu.


Yayın Tarihi: 04/08/2019