Trabzonspor Adını Play-Off Turuna Yazdırdı


Trabzonspor Adını Play-Off Turuna Yazdırdı

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme turunda Sparta Prag takımını eleyerek adını play-off turuna yazdırdı

İlk maçta deplasmanda Çekya ekibi Sparta Prag'la 2-2 berabere kalan Trabzonspor, evinde oynadığı rövanş karşılaşmasını 11. dakikada Alexander Sörloth ve 90+8'inci dakikada Filip Novak'ıngolleriyle 2-1 kazanarak adını play-off turuna yazdırdı. Sparta Prag'ın tek golü, 78. dakikada Adam Hlozek'ten geldi.

Taraftarlarımıza bayram hediyesi

Teknik Direktör Ünal Karaman, UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme turu rövanşında 2-1’lik galibiyetle sonuçlanan Sparta Prag karşılaşması sonrası basın mensuplarının soruların yanıtladı.

Galibiyetin taraftarlara bayram hediyesi olduğunu ifade eden Ünal Karaman, “Öncelikle uzaktan yakından gelip maç başından sonuna destekleyip moralimizi güçlü tutma adına en büyük alkışı hak eden taraftarlarımız oldu. İkinci teşekkür de oyuncularıma olsun. Gerçekten ağır bir programdan, yoğun sezon başı çalışmasından çıktılar. İlk maçın böyle önemli havada oynandığı ortam içerisinde hiçbiri kendini geri çekmeyip sonuna kadar mücadele ederek turu getirdiler. Tur ile birlikte galibiyeti de getirmeleri taraftara bayram hediyesi oldu. Rakibimiz zor, iyi, bizden daha hazır bir ekipti. Gerçekten zaman zaman bizi çok zorladılar ama böyle müsabakalarda küçük dokunuşlarla küçük metre koşularında biraz daha özverili olmamız gerekiyor. Maçı daha erken çevirebilirdik. Her şeye rağmen bir gayret, samimiyet ve sonuna kadar mücadele var. Sahada dökülen alın teri var. Onun karşılığında da alınan tur var. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.

 


Yayın Tarihi: 15/08/2019