TFF ile Mercedes Benz Türk Arasındaki Sponsorluk Sözleşmesi Uzatıldı


TFF ile Mercedes Benz Türk Arasındaki Sponsorluk Sözleşmesi Uzatıldı

Türkiye Futbol Federasyonu ile Mercedes-Benz Türk arasında, 1996 yılından bu yana kesintisiz olarak süren sponsorluk sözleşmesi 2022 yılı sonuna kadar uzatıldı.

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine; Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, TFF başkan vekilleri Mehmet Baykan ve Erhan Kamışlı, Yönetim ve İcra Kurulu üyeleri Ali Düşmez ve Hamit Altıntop, TFF Yönetim Kurulu üyeleri Alkın Kalkavan ve İsmail Erdem, Genel Sekreter Kadir Kardaş TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Milli Takım oyuncuları ve Mercedes-Benz Türk yöneticileri katıldı.

Mercedes-Benz Kalitesiyle Dev Bir Filo

Türk futbolunun en uzun soluklu sponsorluğunun 4 yıl daha uzatılmasıyla yeni bir döneme geçilirken uzatılan anlaşma ile Mercedes-Benz Türk; Milli Takım oyuncularının, yöneticilerin ve teknik ekibin en güvenli ve en konforlu bir şekilde ulaşımları için federasyonun ihtiyaçlarını karşılamaya devam edecek. 

Uzatılan sözleşme kapsamında Milli Takım oyuncuları için özel tasarlanan Mercedes-Benz Milli Takım Otobüslerine ek olarak Federasyon yönetimin de güvenli ve konforlu seyahat edebilmesi için Mercedes-Benz marka otomobil ve hafif ticari araçlardan oluşan dev bir filo Türkiye Futbol Federasyonu'nun hizmetine sunuluyor. Yeni dönemde Türkiye Futbol Federasyonu'na 92 araçlık dev bir filo tahsis ediliyor.

Kaynak: tff.org


Yayın Tarihi: 06/10/2019