Terme'de Belediye Başkan Aday Adayı Şenol Kul'a Sevgi Seli


Terme'de Belediye Başkan Aday Adayı Şenol Kul'a Sevgi Seli

AK Parti Terme Belediye Başkan aday adayı Şenol Kul, seçim çalışmaları kapsamında bir araya geldiği vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılandı.

Sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret eden Şenol Kul, aday gösterilip başkan seçilmesi halinde Terme'de belediye çalışmalarını şeffaf yönetim ve ortak akılla daha ileri bir noktaya taşıyacaklarını söyledi. Samsun'un Terme ilçesinde halktan gelen yoğun talep üzerine AK Parti'den Belediye Başkan aday adayı olan Şenol Kul, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.  

“7’den 70’e her gönüle dokunacağız, çünkü biz gönüllere girmeye adayız” diyerek mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak vatandaşlarla birebir iletişim kuran Şenol Kul, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları, kanaat önderleri, iş insanları ve işletmeleri de ziyaret ediyor.  Görüşmelerde Terme için yapılması gereken projelerini de anlatan Şenol Kul, aday gösterilip başkan seçilmesi halinde ilçede belediye çalışmalarını şeffaf yönetim ve ortak akılla daha ileri bir noktaya taşıyacağını söyledi. 2014-2019 yılları arasındaki belediye başkanlığı görevi sırasında ilçenin gelişmesi ve ortaya koyduğu projelerle yerel yönetimlere örnek gösterilen ve aday adaylığı süresince halkın kendisine gösterdiği sevgisinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Şenol Kul,  ‘Terme için çalışma vakti’ diyerek yola çıktığını belirterek, teknolojik gelişmeler ve yenilikçi yaklaşımlarla Terme'nin daha yaşanılır bir şehir haline getirecek deneyim ve tecrübeye sahip olduğunu belirtti. Şenol Kul, "Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye Yüzyılı'na yakışır bir Terme için il, ilçe başkanlarımız, teşkilatlarımızla ahenk içinde birlikte yeni hedeflere heyecanla gitmek için tüm halkımızı kucaklayacağız. ‘Terme için çalışma vakti’ sloganımızla hareket ederek mesai mefhumu gözetmeden çalışacağız. Amacımız Terme'mizi Samsun’un en yaşanılabilir ilçelerinden biri yapmak. Mevla’nın takdiri ve parti yetkililerimizin olurlarıyla aday olduktan sonra şimdiye kadar tasarladığımız projelerimizi halkımızla paylaşacağız. Belediye çalışmalarını şeffaf yönetim ve ortak akılla daha ileri bir noktaya taşıyacağı” dedi.


Yayın Tarihi: 02/12/2023 - 14:11