Taşçı: “Durmak Yok, Hemşerilerimin Hizmetindeyim”


Taşçı: “Durmak Yok, Hemşerilerimin Hizmetindeyim”

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, devam eden projelere ve sürdürülen çalışmalara aynı heyecan ile devam ettiklerini ifade ederek, “Görev süremin son gününe kadar, ilk günkü aşkla, Atakumlu hemşerilerimin hizmetindeyim” dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, görev sürecindeki son güne kadar devam eden projelerin başında olacağını belirterek, “Verdiğim sözün arkasındayım. Başkanlık koltuğundaki son günüme kadar, Atakumlu hemşerilerim için en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğim” dedi.

Atakum İlçesinde son dönemin önemli projelerle ve kapsamlı çalışmalarla geçtiğini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Yapılamayanların yapıldığı, birbirinden önemli projelerin hayata geçirildiği ve rekor nitelikteki çalışmaların gerçekleştirildiği bir dönem geçirdik. Hayata geçirdiğimiz projelere ek olarak, devam eden projelerimiz de var. Şimdi bu projelerimize yoğunlaşarak, söz verdiğimiz gibi kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bugüne kadar verdiğim her sözün arkasında oldum. Bundan sonra da olmaya devam edeceğim. Atakumlu hemşerilerimizin bana duyduğu güveni boşa çıkartmamak için, başkanlık koltuğumdaki son günüme kadar Atakumlu hemşerilerimin hizmetinde olacağım” diye konuştu.

Hayatın her alanında, her kesimden Atakumluyu yakından ilgilendiren projeler hayata geçirdiklerini kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Sağlıktan eğitime, sosyal ve kültürel yaşamdan rutin belediyecilik çalışmalarına, istihdam odaklı projelerden, sportif alanlara kadar, farklı başlıklar altında 87 proje, Atakumlu hemşerilerimizle buluştu. Önümüzdeki bu kısa süreci de aynı hizmet aşkı içerisinde değerlendireceğiz. 4,5 yılda Karadeniz Bölgesinin en yaşanılabilir ilçesi haline gelen Atakum İlçesi için çalışmaya, ilk günkü aşkla devam ediyoruz” şeklinde konuştu.


Yayın Tarihi: 22/01/2019