Taraftarlardan Samsunspor'a Tam Destek


Taraftarlardan Samsunspor'a Tam Destek

Samsunspor'un, CAS'a yaptıkları başvuruya rağmen FIFA'nın tutumu sonucu 2 dönem Transfer Yasağı cezası alması sonrası taraftarlar kırmızı-beyazlı ekibe tam destek verdi. Samsunspor Taraftar Grupları, "Biz kocaman bir aileyiz. Biz bize yeteriz" dedi.

Yılport Samsunspor'a FIFA tarafından verilen iki dönem transfer yasağı Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ne (CAS) tarafından onanması sonrası kırmızı-beyazlı taraftarlar takımlarının sonuna kadar arkasında olduklarını duyurdu. Ocak ve yaz dönemlerinde transfer yapamayacak olan Samsunspor, taraftarlardan takımlarına sahip çıkmalarını isterken, taraftar grupları çağrıya cevap vererek birlik mesajı verdi ve Samsunspor'a her zamankinden daha güçlü şekilde destek vereceklerini açıkladı.

SAMSUNSPOR'UN YANINDA OLMA ZAMANI

Transfer yasağı kararının haksız olduğuna vurgu yapan Samsunspor Taraftar Grupları, yaptıkları ortak açıklamada, Samsunspor'un yanında olduklarını bildirdi. Taraftar grupları, "FİFA'nın haksız kararı CAS tarafından onaylandı. Samsunspor'umuz önümüzdeki kış ve yaz transfer dönemleri dahil olmak üzere iki dönem transfer yapamayacaktır. Şimdi, her zamankinden daha güçlü şekilde Samsunspor'umuzun yanında olma zamanıdır. Biz kocaman bir aileyiz. Biz bize yeteriz" dedi.

SAMSUNSPOR ÇAĞRI YAPMIŞTI

CAS'ın aldığı kararı duyuran Samsunspor da yaptığı açıklamada, "Birbirimize öncesinden daha çok sarılarak, birbirimizi daha çok destekleyerek hep beraber bu zorluğu aşacağız. Önümüzdeki iki dönem transfer yapamayacağız, ancak bu zorlu süreçte kulübümüzün ve camiamızın bütünleşmesi noktasında Kulüp Başkanımız Sayın Yüksel Yıldırım gereken adımları atacak ve bu hususlarda sizleri bilgilendireceğiz. Kulübümüz ve Başkanımız Sayın Yüksel Yıldırım’ın sizlerden tek isteği, önceden hep yaptığınızı şimdi daha çok yapmanız ve Kulübünüz ile takımınıza sahip çıkmanızdır. Sizleri seviyoruz.. Sizler Samsunspor’u bizden çok sevin ve sahip çıkın..." çağrısında bulunmuştu.


Yayın Tarihi: 23/12/2023 - 11:03