Taraftar "Ravza" İçin Tek Yürek...


Taraftar "Ravza" İçin Tek Yürek...

Samsunsporlu taraftarlardan SMA hastası Ravza için anlamlı destek

Gerçekleştirdikleri bir çok sosyal proje ile takdir toplayan Samsunsporlu taraftarlar bu kez SMA hastası Amine Ravza için harekete geçti. Kırmızı-beyazlı taraftarlar Galatasaray maçı öncesinde stadın giriş kısımlarında destek standları kuracak.

MAÇ ÖNCESİ STAND

Samsun'da, SMA TİP-1 hastası Amine Ravza'nın tedavi ücretlerini karşılamak üzere "Amine Ravza için Biz de Varız" kampanyası başlatan Samsunsporlu Taraftar Grupları tüm Samsunlulardan destek bekliyor. Bundan önce de bir çok sosyal projeye imza atan taraftar grupları, Samsunspor - Galatasaray maçı öncesinde stadın giriş kısımlarında SMA hastası Ravza için destek standları kuracak. Samsunsporlu taraftarların bu anlamlı kampanyasına Samsunluların yoğun destek vermesi bekleniyor.

DESTEK BEKLENİYOR

Samsunspor Taraftar Grupları, yaptıkları ortak açıklamada, "SMA hastası yavrumuz Amine Davza için açacağımız bu standlara tüm Samsunlulardan destek olmalarını rica ediyoruz" dediler. Samsunlular, Ravza'nın tedavi ücretlerini karşılamak üzere Samsun Valiliği izni ile açılan Nurdane Sancak - Ziraat Bankası TR23 0001 0002 7657 1236 4150 04 nolu hesaba ya da 8611'e "RAVZA" yazıp göndererek SMS ile destek olabilirler.


Yayın Tarihi: 01/02/2024 - 13:10