YEPAŞ’ın Sultanlarına 55 Dakika Yetti


YEPAŞ’ın Sultanlarına 55 Dakika Yetti

YEPAŞ’ın Filedeki Sultanları 55 Dakikada Rakibini Nakavt Etti.

Türkiye Voleybol 2. Ligi B Grubu'nda YEPAŞ’ın enerjisini arkasında alan Ondokuzmayıs Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı, üst üste 5’nci galibiyetini aldı ve final grupları öncesinde puanını 44 yaptı. Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda konuk ettiği Ankara temsilcisi TVF Spor Lisesi’ni 3-0'lık skorla yenen Mavi-Beyazlılar, ilk sette 25-13’lük skorla üstünlük sağlarken, ikinci sette 25-6’lık skorla fark attı. 55 dakika süren müsabakanın son setini 25-14 önde tamamlayan YEPAŞ’ın Filedeki Sultanları, final gruplarına doğru emin adımlarla ilerlemeye devam etti.OGSKVoleybol Takımı AntrenörüHakan Öztüre; beş haftadır galip gelmenin final grupları öncesinde takıma büyük moral olduğunu söyleyerek, “Amacımız final gruplarına kadar kazasız gitmek ve arzuladığımız 1. Lig’e çıkmak” dedi.

SALONDAKİ PRİZ ARIZALI OLDUĞU İÇİN BAŞHAKEM PROTOKOLE SIRTINI DÖNÜYOR

Müsabakaya ise ‘Protokol-Başhakem krizi’ damga vurdu. Daha önce defalarca Samsun voleybol il temsilcisine söylenmesine rağmen halen voleybol başhakeminin protokole sırt dönmesi ve bu şekilde maçları yönetmesi bu haftakimaç öncesinde tartışma konusu oldu. Başhakem ve salon görevlilerine bu konudaki rahatsızlığını dile getiren ve bu konuyu Samsun’daki spor müsabakalarını yöneten üst düzey il temsilcilerine aktaran Ondokuzmayıs Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Pelin Akyol, salonunun protokol tribünün altında yer alan prizin arızalı olduğu bilgisini aldı.

ÇÖZÜM BULAMIYORSANIZ BIRAKIN BİZ YAPTIRALIM

Bu ilginç cevaba şaşıran Başkan Akyol, “Bu konudaki rahatsızlığımızı Samsun’daki voleybol sporunu yöneten il temsilcileri ile paylaştık. Haftalardır tamir edilemeyen bir priz yüzünden başhakem protokole sırtına dönüyor. Müsabakada görevli yazı hakemi ve skorboard görevlileri karşı tarafta yer alan prizden elektrik alıyormuş. Hiçbir voleybol maçında başhakem protokole sırtına dönmez. Misafirlerimiz geliyor ve bu durumdan mahcup oluyoruz. Diyemiyoruz ki priz arızalı. Samsun’un tüm salon müsabakaları burada oynanıyor. Samsun’da il spor müsabakalarını yöneten yetkililere sesleniyorum. Madem böyle bir problem var, biz yaptıralım. Bu ayıbın da böylece üstünü örtmüş oluruz” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 13/02/2016